Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Avrupayı Ayağımıza Getiren Bir Organizasyona İmza Attık

İKEM Koleji Spor Kulübü Yıldız Kız Basketbol Takımı,Hatay Büyük Şehir Beleye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ'ı ziyaret etti.

Avrupayı Ayağımıza Getiren Bir Organizasyona İmza Attık

Spor   A+a-

    İKEM Koleji Spor Kulübü Yıldız Kız Basketbol Takımı, U16 Yıldız Kızlar Türkiye şampiyonasında elde ettiği başarıyı Hatay Büyük Şehir Beleye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ' la paylaştı. 
             Şampiyonada elde ettikleri kupa ve madalyalarla başkan Savaş 'ı İskenderun Hizmet Binasındaki makamında ziyaret etti. Yıldız Sporcular, Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Basketbol Antrenörü Hamit Duman ve Okul Müdürü Nadir Murt eşliğinde yaptıkları ziyarette okul sporlarında bu defa hedeflerinin 29 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Kayseri ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Birincilik olduğunu belirttiler. 
             Başkan Lütfü SAVAŞ elde edilen başarının büyük bir zafer olduğunu, gelinen noktanın Hatay Basketbolunda büyük bir başarı olduğunu, her türlü destekle İKEM Koleji Spor Kulübünün arkasında olduğunu ve bu takımı ligte görmek istediğini belirten SAVAŞ şöyle devam etti; “Cumhurbaşkanlığı Kupasını almış bir takımız ve Euro LEAGUE ile Avrupa'yı ayağımıza getirerek çok büyük bir organizasyonun içinde yer almışız. Bu büyük bir mutluluk, her daim daha iyisini yapmak için uğraş veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar