Skip Navigation Links

'Hukuk, Bir Gün, Adaleti Yok Sayanlara Da Lazım Olacaktır'

Milletvekili Dudu'dan 'Mustafa Balbay'ın tutukluluğunun 1000. Günü' eylemine destek.

Politika   A+a-

Milletvekili Dudu’dan “Mustafa Balbay’ın tutukluluğunun 1000. Günü” eylemine destek.
 
DUDU; “Hukuk bir gün, Adaleti yok sayanlara da lazım olacaktır”
 
Bir grup Cumhuriyet Gazetesi okurunun, Mustafa Balbay’ın tutukluluğunun 1000’inci günü nedeniyle TBMM önünde yaptığı “Mustafa Balbay’ın tutukluluğunun1000 günü” eylemine bir grup CHP milletvekili ile birlikte destek veren CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “Hukuk bir gün, adaleti yok sayanlara da lazım olacak” dedi.
Türkiye’de her konuda çifte standartın uygulandığına dikkat çeken Dudu, “AKP’den yana olanlara her türlü hukuki kayırmacılık sağlanırken, karşı olanlara ise doğal insan hakları bile yasak. Bunun göz önündeki en çarpıcı örneği bir yanda Deniz feneri sanıkları, diğer yanda halkın vekilleri olan Balbay ve Haberal. Türkiye’de Hukuk devleti tam olarak hayata geçmeden Milli İrade kurulamaz. Biz bunu AKP’ye rağmen gerçekleştireceğiz.” Dedi.
Milletvekili Mevlüt Dudu açıklamasını “Ben bir hukukçu vekil olarak yaşananlardan ülkem adına utanıyorum. Ama bu aymazlık, bu vurdumduymazlık, bu yandaş kayırmacılığı bir gün kendilerini de yok edecektir. İşte o gün hukuk, hukuku yok sayanlara da gerekecektir.” Diyerek tamamladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet