Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Amacımız Personellerimizi Bilinçlendirmek

HBB Meclis Salonu’nda Bütçe ve Performans Yönetimi konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Amacımız Personellerimizi BilinçlendirmekWeb
TV

Gündem   A+a-

 HBB VE ÇUKUROVA BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN EĞİTİM SEMİNERİ 

Hatay Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve Çukurova Belediyeler Birliği Yerinde Hizmet Programı kapsamında HBB Meclis Salonu’nda Bütçe ve Performans Yönetimi konulu eğitim semineri gerçekleştirdi.

“BELEDİYELERİMİZE KENDİ SAHALARINDA KENDİ PERSONELLERİNE YÖNELİK BELLİ KONULARDA EĞİTİMLER VERİYORUZ” 

HBB personellerine gerçekleştirilen seminerde açıklama yapan Çukurova Belediyeler Birliği sekreteri Demet Avşar,” Siz değerli Hatay Büyükşehir Belediyesi personellerini aramızda görmekten oldukça mutluyuz. Umarım bugünkü eğitimimiz çok faydalı olur. Bugün yerinde hizmetin ne olduğunu ve Çukurova Belediyeler Birliği’nin sizlere hangi alanda destek vereceğinden bahsedeceğim. Amacımız birliğimize üye olan belediyelerimizin hizmet kalitesini arttırmaktır. Bu konuda da projeler ve birçok faaliyetlerde destek sağlıyoruz. Seçilmiş ve atanmış personellere yönelik birçok eğitim faaliyetleri de gerçekleştiriyoruz. Ve bu eğitim faaliyetlerini belediyelerimize çoğunlukla ücretsiz hizmet sağlıyoruz. Belediyelerimize kendi sahalarında kendi personellerine yönelik belli konularda eğitimler veriyoruz. 5’inci ayın sonunda 1800 personele dokunuş yaptık. Sizler başarılı genç ve dinamik bir ekipsiniz. Ve belli bir donanıma sahip kişilersiniz. Mevzuat sık sık değiştiğinden dolayı bizim de bilgilerimizi güncellememiz gerekiyor. Ve sıklıkla değiştiği için sorumlu olduğumuz iş alanında bilgilerimizin değişmesi inancındayız. Çukurova Belediyeler Birliği olarak bu konuda sizlere destek vermek istiyoruz” dedi.

“AMACIMIZ BÜTÇE VE PERFORMANS YÖNETİMİ KONUSUNDA PERSONELLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRMEKTİR” 

Belediyelerin hizmet noktasındaki performansın önemine değinen HBB Eğitim Şube Müdürü Ömer Hamali,” Amacımız bütçe ve performans yönetimi konusunda personellerimizi bilinçlendirmektir. Personellerimizin kendi alanlarında daha başarılı olmaları amacıyla bu eğitim seminerinin oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Hatay Büyükşehir Belediyesi personellerinin daha aktif bir şekilde ve başarılı bir şekilde hizmet vermesi amacıyla ihtiyaç doğrultusunda eğitimlerimiz devam edecek. Bu önemli etkinlikten dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, HBB İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı İhsan Çakar ve personellerimize teşekkür ederim” dedi. 
Amacımız Personellerimizi Bilinçlendirmek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar