Skip Navigation Links

HBB Tarıma Destek Olmaya Devam Ediyor

Kurulduğu günden bu yana tarımsal alanda yaptığı hizmetlerle çiftçinin yanında olan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Payas’ın

HBB Tarıma Destek Olmaya Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
 
Kurulduğu günden bu yana tarımsal alanda yaptığı hizmetlerle çiftçinin yanında olan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Payas’ın İstiklal ve Cumhuriyet mahallelerinde hasar gören tarımsal sulama göletlerinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.
 
 
SULAMA KANALLARI YENİLENDİ
 
 
Payas ilçesinde bulunan İstiklal Mahallesi’nde kısa bir süre önce betonarme tarımsal sulama kanalı çöktü ve sulama yapılamaz hale geldi.HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafındançöküntü kaldırılarak temizlendi, beton kanal çelik boru döşenerek yenilendi.Ayrıca ekipler tarafından Payas’ın bir diğer mahallesi olan Cumhuriyet Mahallesi’nde tıkanan beton tarımsal sulama kanalı kısımları temizlenerek yerine tekrar monte edildi.
 
 
ÜRETİCİDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 
Tarımsal alanlara katkı sağlamak için HBB ekiplerinin yaptığı çalışmalar, geçimini tarım ile sağlayan vatandaşların yüzünü güldürdü. Gerçekleşen hizmetlerden duyduğu memnuniyetini dile getiren üreticiler, Hatay’da tarımın gelişmesine katkı veren HBB ekiplerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet