Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP'nin Yıldız'ı Gazetecilerle Buluştu..

Uzun yıllar sonra ilk kez kongresini yapan ve iddialı bir şekilde siyaset arenasında boy gösteren CHP İskenderun Kadın Kolları, Başkan Yıldız Bor'la g

Politika   A+a-

 
Uzun yıllar sonra ilk kez kongresini yapan ve iddialı bir şekilde siyaset arenasında boy gösteren CHP İskenderun Kadın Kolları, Başkan Yıldız Bor’la güven veren bir tablo ortaya koydu..
 
CHP’nin Yıldız’ı Gazetecilerle Buluştu..
 
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor ile yönetim kurulu üyeleri, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.
3 No’lu Belediye Sosyal Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelen CHP Kadın Kolları, oldukça neşeli bir ortamda çalışmaları hakkında bilgiler verirken, oldukça da iddialı konuştular.
CHP’nin Türkiye’de iktidar olması için her türlü fedakarlığı ve gayreti göstereceklerini belirten CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor, kongreden yeni çıktıkları için heyecanlı olduklarını belirterek, projelerini hayata geçirmeye başlayacakları mesajını verdi.
Aynı zamanda işkadını kimliği de bulunan Yıldız Bor’un özgüveni tam bir şekilde basının karşısına çıkması ise CHP’de özlenen tablo olarak yorumlandı.
Gözcüler Beldesi nüfusuna kayıtlı ve özellikle Arsuz yöresinde oldukça populer olan Yıldız Bor, kendisinin bir yerlere aday olmak düşüncesinin bulunmadığına dikkat çekerek, amaçlarının CHP’ye en iyi şekilde hizmet etmek olduğuna vurgu yaptı.
Kahvaltıda oldukça neşeli oldukları gözlenen CHP’li kadınlar, kendilerini tanıtırken oldukça heyecanlıydılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş