Skip Navigation Links

19 Mayıs’ta Arsuz’da Buluşalım!

Arsuz Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, aynı gün iki konsere imza atacak

19 Mayıs’ta Arsuz’da Buluşalım!

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenleyecekleri Gençlik Konseri’ne tüm Arsuzluları ve bölge halkını davet etti. Yeni yapılan Arsuz Kent Meydanı’nda Arsuzlulara unutulmaz biz müzik ziyafeti sunmaya hazırlandıklarını söyleyen Başkan Culha, 19 Mayıs 2017 Cuma günü saat: 19.00’da A-Star Band rock grubunun ardından,  saat:21.00’de de özgün müziğin güzel sesi Serhad Raşa'nın sahne alacağı iki ayrı konserle 19 Mayıs ruhunun ve bayram coşkusunun bir arada yaşanacağını söyledi.
Gençlerin aydınlık yarınları inşa edeceğini belirterek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Kurtuluş Savaşımızın meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs 1919’u yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızla el ele, kol kola, omuz omuza, kardeşçe kutlayacağız. Bugünümüzü borçlu olduğumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını minnetle ve saygıyla anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştireceğimiz Gençlik Konserine tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
Başkan Nazım Culha, ayrıca konsere katılmak isteyen vatandaşlar için araçların 19 Mayıs Cuma günü saat:17.30’da Karaağaç ek hizmet binası, Nardüzü Mahalle Meydanı ve Asi Mezarlık önünden kaldırılacağını da sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet