Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Turnuva Şöhretler Karması Maçıyla Başladı

Erhan Aksay Futbol Turnuvası HBB Esentepe Futbol Sahası’nda oynanan Şöhretler Karması ve Hatay Protokolü takımları açılış maçı ile başladı.

Turnuva Şöhretler Karması Maçıyla BaşladıWeb
TV

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bünyesinde, Hatay’ın Anavatana katılışının 78. yıldönümüne tekabül eden ve bu yıl 33’üncüsü düzenlenecek olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası HBB Esentepe Futbol Sahası’nda oynanan Şöhretler Karması ve Hatay Protokolü takımları açılış maçı ile başladı.
HBB Esentepe Futbol Sahasındaki açılış maçına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Merhum Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ve HBB Daire Başkanları katılım gösterdi.

GÜVENİLİR HATAYSPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın kulakların pasını silen müzik şöleninden sonra aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından konuşmasını gerçekleştiren Şöhretler Takımı Kaptanı Bakırköysporlu Eski Futbolcu Halit Güvenilir, “Bu organizasyonun oluşumunda emeği olan ve bizleri burada en güzel şekilde ağırlayan başkanımıza teşekkür ediyor Hatayspor’a başarılar diliyorum” dedi. 

BAŞKAN SAVAŞ: FAİR PLAY ÇERÇEVESİNDE BİR TURNUVA OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,”33’üncüsünü düzenlediğimiz Erhan Aksay Futbol Turnuvası’na buraya teşrif eden bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Yapmış olduğumuz turnuvaya destek olmak amacıyla burada bulunan Ay yıldızlı bayrağımızı taşımış değerli futbolcularımızı aramızda görmekten çok mutluyuz ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 33 yıl önce başlayan ve bizden önceki belediye başkanları tarafından düzenlenmeye devam eden göreve geldiğimizde 15-16 takımın katıldığı turnuvanın şimdi Hatay genelinde 64 takımın yer aldığı Türkiye’nin en uzun soluklu yerel turnuvalarından biri olmasından dolayı mutluyuz. Bu organizasyonun tüm Hatay’a yayılmasında desteği olan basın mensubu arkadaşlarıma ve sporseverlere teşekkür ediyorum. Kazasız belasız fair play çerçevesinde bir turnuva olmasını temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN ÖZER’E PLAKET

Şöhretler Karması ve Hatay Protokol karşılaşması öncesi maçın hakemi, meslek yaşamında 50 yılı geride bırakan 1967 yılında hakemlik mesleğine başlayan 2017 yılında emekli olan aynı zamanda emekli öğretmen eğitimci Sabahattin Özer’e plaket takdim eden Başkan Savaş spor dünyasına katkılarından dolayı teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

TURNUVA MEZİYET AKSAY’IN BAŞLAMA VURUŞUYLA BAŞLADI

Meziyet Aksay’ın başlama vuruşuyla başlayan Şöhretler Karması ve Hatay Protokol maçı Başkan Savaş’ında bir gol attığı, süper ligde ve milli takımda forma giymiş Şöhretler Takımının 8-6 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ardından şöhretler takımının oyuncularına katılımlarından ve desteklerinden dolayı Başkan Savaş plaket takdim etti. Hatıra fotoğrafı çekildikten sonra fikstürün ilk maçı olan Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Dom Toplulukları maçı oynandı.

MAÇ SONUNDA DAVETLİLER MERCİMEKLİ PİLAV VE AYRAN İKRAM EDİLDİ

33’üncüsü düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvasının ilk maçında Hatay Büyükşehir Belediyesi Dom Topluluklarını 7-1 gibi farklı skorla yenerek turnuvaya hızlı bir başlangıç yaptı. Hatay Büyükşehir Belediyesi geleneksel turnuvada halka ve davetlilere yöresel yemeklerimizden mercimekli pilav ve ayran ikram etti.
Şöhretler Karması Kadrosu, Kaleci Tufan Engin(Sarıyer),Muhammed Altıntaş(Galatasaray-Milli Takım),Hasan Çelik(Gaziantepspor),Nejat Barut(Fenerbahçe-Milli Takım),Erkut Çağdaş(Gençlerbirliği),Hakan Hosses(Beşiktaş),Savaş Koç(Galatasaray-Milli Takım),Halit Güvenilir(Bakırköyspor),Cüneyt Karakuş(Galatasaray),Adnan Bayraktar(Gaziantepspor),Çetin Gencer(Galatasaray),Osman Küçük(Galatasaray),Hakan Ofluoğlu(Galatasaray-Hatayspor),Şevket Candar(Galatasaray),Benhur Babaoğlu(Galatasaray),Erkan Ültanır(Galatasaray)
 
 
 
Turnuva Şöhretler Karması Maçıyla Başladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar