Skip Navigation Links

Yanlış Parklar Vatandaşı Canından Bezdirdi!

İskenderun’da yaşanan trafik ve park sıkıntısı ile yanlış parklar vatandaşları adeta canından bezdirdi.

Yanlış Parklar Vatandaşı Canından Bezdirdi!Web
TV

Yaşam   A+a-

 Sürücülerin yaptıkları yanlış parklar, kentin birçok noktasında diğer sürücü ve yayaları perişan etmeye devam ederken, kendinden bir başkasını düşünmeyen davranışlar, bir başka sürücüyü veya yayayı mağdur ediyor. 
Duyarsız sürücülerin yaptıkları yanlış parklar yüzünden, başta engelli vatandaşlar olmak üzere, yaşlılar, hamile kadınlar, bebek arabalı aileler kaldırımlarda yürümekte dahi zorlanırken, İskenderun’un en işlek caddelerinden biri olan Şehit Pamir caddesinde üzerindeki park alanının önüne düşüncesizce bırakılan araç yüzünden motosiklet sürücüsü vatandaşı mağdur etti.
Üç tekerlekli motosikletini cadde üzerindeki park alanına park eden ve daha sonra motosikletinin başına geldiğinde ise başka bir aracın park edip gitmesi yüzünden motosikletini çıkaramadı. 
Yaşanan duruma üzüldüğünü artık kimsenin kimseye saygısı kalmamış, park yeri gelip önüne araç koymuşlar diyerek tepkisini dile getiren Motosiklet sürücüsü Mustafa Çolak, “Burada benim acil bir işim var ama parkın önünü kapatan bir vatandaş aracını bırakıp gitmiş ve ben motosikletimi çıkaramıyorum. Burada kaldım. Sürücüler neden bir tek kendilerini düşünüyorlar. Diğer sürücüleri düşünmüyorlar” diyerek tepkisini gösterdi.
 
Yanlış Parklar Vatandaşı Canından Bezdirdi! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet