Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB KOSGEB İşbirliğiyle Girişimcilik Kursu Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı

HBB KOSGEB İşbirliğiyle Girişimcilik Kursu Başladı

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı(KOSGEB)’in ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ HBB Meslek Edindirme Kursları (HATMEK)’te başladı.
 
 
KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAK İSTEYENLERE BÜYÜK FIRSAT
 
 
HBB ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen kendi işini kurmak isteyenlere verilen bu yıl 14’üncüsü düzenlenen 32saat süren girişimcilik kursu 30 kişiyle HATMEK’te başladı. Son altı aydan bu yana 420 kursiyeri “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ ile buluşturan HBB yetkilileri, kurs sayısını arttırarak il genelinde daha çok vatandaşa ulaşmayı amaçlıyor.
 
 
İŞLETMELERİN BAŞARI İMKANINI ARTTIRMAK HEDEFLENİYOR
 
 
15-21 Mayıs tarihleri arasında kursiyerlerle buluşacak olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimiyle, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak kuracakları işletmelerin başarı imkanını arttırmak hedefleniyor.
 
Girişimcilik kursuna katılan kursiyerler istihdama yönelik çalışmalarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.
HBB yetkilileri tarafından yapılan açıklamada 22 Mayıs Pazartesi tarihinden itibaren Antakya HATMEK’te, Haziran ayının ilk haftasında da İskenderun HATMEK’te girişimcilik kurslarının yeniden açılacağı belirtildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş