Skip Navigation Links

Yeni Bir İş Yeni Bir Hayat

Havaların ısınmasıyla beraber yüzme sezonu açılıyor. Cankurtaran eğitimleri bu anlamda büyük bir önem taşıyor.

Yeni Bir İş Yeni Bir Hayat

Gündem   A+a-

 
Havaların ısınmasıyla beraber yüzme sezonu açılıyor. Cankurtaran eğitimleri bu anlamda büyük bir önem taşıyor. Samandağ Sahillerinde cankurtaranlara yönelik verilecek eğitim Samandağ Belediyesinin destekleriyle gerçekleşiyor.
 
Milli yüzme antrenörü ve Cankurtaran eğitmeni Murat Şaydak konu hakkında yaptığı açıklamada :”Havaların ısınmasıyla beraber insanlar havuz’a ,denize akın ediyor.Maalesef her yıl boğulma tehlikeleriyle karşı karşıya kalıyoruz.Bunları önlemek için Samandağ Çevlik sahilinde cankurtaran kursu açıyoruz.Bu kursları açmak için bizlere her zaman destek veren Samandağ Belediyesine teşekkür ederiz. Belediye başkan yardımcısı Mehmet Ali Kamacı gençlerin önünü açan sporcu kişiliğiyle tanınan bir kişidir. Özellikle ona çok teşekkür etmek istiyorum.Bu kursun amacı Samandağlı gençlere iş imkanı sağlamaktır. “dedi.
 
Milli Yüzme Antrenörü Murat Şaydak ,yoğun talep üzerine Samandağ Çevlik sahillerinde 26-30 mayıs tarihleri arasında Bronz ve Gümüş Cankurtaran kursunu gerçekleştireceğini ifade etti. Milli Yüzme Antrenörü Murat Şaydak’ a şahsen başvurular kabul edilebilecektir. Kursa katılacak olanların en az ilkokul mezunu, 18 yaşını doldurmuş olması ve yeterli düzeyde yüzme bilmesi gerekmektedir. Başvurular 05327638192 numaradan Milli Antrenörü Murat Şaydak’a yapılabilir. Kurs bitiminde başarılı olan kursiyerlere uluslar arası geçerli olan bröveler verilecektir.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet