Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Kayra Spor’un Başarılı Çıkışı

İskenderun Kayra Spor Kulüp Başkanı Mehmet Tartıcı, “Teknik Heyet ve Tüm Futbolcularımızı kutluyor, Başarılarının devamını diliyoruz”..

İskenderun Kayra Spor’un Başarılı Çıkışı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Kayra Spor Kulüp Başkanı Mehmet Tartıcı, “Teknik Heyet ve Tüm Futbolcularımızı kutluyor, Başarılarının devamını diliyoruz”..

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (U-19) Kategorisi (B) Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, başarılarına bir yenisini daha ekledi. İskenderun Kayra Spor, Sarıseki Fuat Tosyalı tesislerinde yapılan karşılaşmada Bekbele Gençlik Spor’u her iki yarıda atılan gollerle 11-1 yendi. Hatay Bölgesi Hakemlerinden Murat Ayhan, Sadettin Aslan ile Yavuz Yabaş’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Kayra Spor’a farklı galibiyet getiren gollerin 6 tanesini Muhammet Ali Abusutoğlu, 2 tanesini Emre Nur, diğer golleri ise Burak Al, Ramazan Ertaş ile penaltıdan Yusuf Sefa Yardımcı attı. Bekbele Gençlik Spor’un tek golünü Tahsin Kaya atarken, Alişan’ın penaltı atışında İskenderun Kayra Spor kalecisi Emre Kumru topu köşeden çıkarttı.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Kayra Spor, daha önce ilk iki sırayı garantileyerek gelecek sezonda bir üst lig olan Hatay 1. Amatör Kümenin hesaplarını yapmaya başladı.

Ligin son haftaya gelindiğinde Arsuz İdmanyuru Spor’un 37, İskenderun Kayra Spor’un da 36 puanı bulunuyor. Önümüzdeki hafta yapılacak olan Arsuz İdmanyurdu Spor ile İskenderun Kayra Spor arasındaki karşılaşmanın ardından bu grupta şampiyon takım belirlenecek.

İSKENDERUN KAYRA SPOR KULÜP BAŞKANI MEHMET TARTICI KUTLADI

İskenderun Kayra Spor Kulüp Başkanı Mehmet tartıcı “Kulübümüzün kısa bir zaman önce kurulmasına rağmen, sporcularımızın elde ettiği başarı küçümsenemez. Yönetim kurulumuz ve futbolcularımız ile birlikte daha da büyük başarılara imza atmak için büyük çaba harcayacağız. Takımımızın elde ettiği başarıda dolayı başta teknik heyet olmak üzere tüm futbolcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş