Skip Navigation Links

AK Parti Hatay İli Temayül Yoklaması sonuçlandı

Antakya Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Hatay İl Teşkilatı, Hatay İli Temayül Yoklaması sonuçlandı.

Politika   A+a-

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda AK Parti Hatay İl Teşkilatı, Hatay İli Temayül Yoklaması sonuçlandı.

Delegeler tarafından yapılan oylamada ipi göğüsleyen isim 1368 oy ile Mevlüt Aydın oldu. Hatay İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevini yürütürken, görevinden istifa eden Aydın’ın teşkilatlardan tam not olması bir siyasi odakları şaşırttı. Hatay’da bayan bir aday beklenirken, İl Genel Meclis Üyesi iken istifa eden Filiz Özçörekçi bayan adaylar arasında en yüksek oyu alarak, 1114 oy oranı ile 4. sıraya yerleşti.
Filiz Özçörekçi Tercih Edildi!
AK Parti Hatay İl Teşkilatı Temayül Yoklaması’na katılan TBMM Tarım Komisyonu Başkanı ve Adana Milletvekili Vahit Kirişçi, temayül sonrası katılan ve emek veren herkese teşekkür etti. Çok çekişmeli geçen temayül yoklamasında, oldukça iddialı olan ilk 20 aday adayın isimleri ve aldıkları oy oranları şöyle;
Mevlüt Aydın ( 1368)
Mehmet Öntürk (1337)
Mustafa Erdoğan (1120)
Filiz Özçörekçi (1114)
İsmail Soylu (1084)
Mehmet Soydan (867)
Mehmet Rasim Kuseyri (843)
Veysel Yıldırım (749)
Rifat Sarı (743)
Ahmet Anlar (618)
Mehmet Demir (603)
Musa Okçu (576)
Uğur Feriz (551)
Abdülkerim Güven (498)
Mehmet Sözer (494)
Yusuf Evsen (487)
Atike Aynur Karaçete (455)
Murat Hekimoğlu(412)
İbrahim Halil Çerçi (405)
Kazım Gökmen (384)
“Bundan Sonrası Genel Merkezin Takdiri”
Gerçekleştirilen temayül sonrasında oldukça mutlu olduğu gözlenen Filiz Özçörekçi, kendisine destek verenlere tek tek teşekkür etti. Özçörekçi, “ Teşkilatlarımız görüşlerini bildirmişlerdir. Bu görüşler dahilinde vermiş olduğumuz hizmetleri de göz önüne alarak teşkilatımız bizi 4. sıraya layık görmüşlerdir. İnşallah bundan sonrası genel merkezimizin takdiridir” dedi.
“Teşkilatlar Görmek İstedikleri Adaylara Oy Verdiler”
Temayül oylamalarında 6. sıraya yerleşen 22. Dönem Hatay Milletvekili ve 24. Dönem Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet Soydan, “Teşkilatlarımız görmek istedikleri adayları bugün oylamışlardır. Bizi de bu süreçte vermiş oldukları destekler ile 6. sıraya layık görmüşlerdir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tabi bu bir kriter. Artık bundan sonra ki kriterler devam edecektir. Genel merkezimizin takdiri yine yol gösterecektir. Bu bağlamda inşallah 10 Nisan’a kadar çalışmamız ve gayretimiz devam edecek. 11 Nisan sabahı da inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
“İlk Aşamayı Atlattık”
İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi görevini yürütürken istifa eden Dr. Veysel Yıldırım ise temayül yoklamalarında 8. sıraya yerleşti. Yıldırım, “Bu zorlu bir süreçti. Beklerken biraz heyecan yaşadık. Ama bizleri destekleyen ve bu göreve layık gören tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkürü bir borç bilirim. İlk basamağı atlattık. İnşallah bundan sonra aynı şevk ve heyecanla yolumuza devam edeceğiz” dedi.
“Başarılı Olduk!”
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı 2. başkanı iken Milletvekili aday adayı olan Diş Hekimi Uğur Feriz ise temayülde 12. sıraya yerleşirken, başarılı olduklarını belirtti. Feriz, “Bugün gerçekten çok güzel bir gün geçirdik. Ben burada bizi desteklemeye gelen tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sonuçlar açıklandı. 78 Aday adayı arkadaşımın katıldığı bu zorlu yolda iyi bir başarı aldık. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet