Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çıtır ile Pıtır Son Kez Miniklerle Buluştu

Çıtır ile Pıtır Trafikte” Belen Bahçeşehir Koleji konferans salonunda İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü organizesiyle son defa sahneledi.

Çıtır ile Pıtır Son Kez Miniklerle Buluştu

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Jandarma Trafik işbirliği ile yürütülen “Çıtır ile Pıtır Trafikte” adlı eğitici ve öğretici çocuk oyunu 11 Mayıs Perşembe Belen Bahçeşehir Koleji konferans salonunda İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü organizesiyle son defa sahneledi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, HBB Şehir Tiyatrosu gerçekleştirdiği aktiviteler ve sunduğu imkânlarla miniklere yönelik eğitici, öğretici ve onlar için en büyük eğlence haline gelen oyunlarla onları bilinçlendirmeye devam ediyor. Mutfağında özenle hazırlayarak sahnelediği oyunlarla geleceğimizin teminatı olan çocukların hem eğitimine katkı sağlıyor hem de eğlenceli yönüyle büyük ilgi topluyor.
 

HBB ŞEHİR TİYATROSU EĞLENCELİ OYUNUYLA TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETTİ

 
HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçısı Ali Gezgin’in derleyip yönettiği eğitici oyunu minikler büyük beğeni ile izledi. Trafik kurallarının eğlenceli bir dille anlatıldığı oyunda, günlük hayatta onlara kolaylık sağlayacak trafik bilinci ile can ve mal güvenliği temelindeki birçok bilgiyi edinmenin mutluluğunu yaşadılar.
 

800 ÖĞRENCİ OYUNU BEĞENİYLE İZLEDİ

 
Jandarma Trafik ve HBB Şehir Tiyatrosu’nun işbirliği ile iki seans olarak sahneye yansıtılan çocuk oyununa Trafik Haftası dolasıyla Belen Belediyesi Başkan Vekili Alaattin Yücel, Belen İlçe Emniyet Amiri Serkan Beyoğlu, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Belen Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bakır katılım gösterdi. 

Trafik Haftasında oynanan oyunu, Sebati Güneş, Şevket Çalışkan, 70. İskan, İssume, Atatürk, Vali Abdurrahman Paşa, Ziya Gökalp, Kanuni Sultan Süleyman, Özel Bahçeşehir ve İskenderun Ticaret ve Sanayi ilkokullarından gelen 800 öğrenci izledi. 
Oyun sonunda, İl Jandarma Trafik Şube Müdürü Jandarma Kıdemli Başçavuş Ramazan Üstüner ve Belen İlçe Emniyet Amiri Serkan Beyoğlu, oyunu derleyen ve yöneten Ali Gezgin’e plaket ve oyunculara ise hediyeler vererek Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 
HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları tarafından trafik kurallarına uyulması ve trafikte daha dikkatli olunmasının sahneye yansıtıldığı çocuk oyunu Hatay’ın 15 ilçesinde çocuklarla buluşmaya devam edecek.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar