Skip Navigation Links

İbni Sina Anadolu Lisesinden Kardeş Okula Destek!

İskenderun İbni Sina Anadolu Lisesi Okul yönetimi ve öğrencileri, kardeş okul projesi kapsamında kardeş okul olarak belirledikleri

İbni Sina Anadolu Lisesinden Kardeş Okula Destek!

Gündem   A+a-

 
İskenderun İbni Sina Anadolu Lisesi Okul yönetimi ve öğrencileri, kardeş okul projesi kapsamında kardeş okul olarak belirledikleri Arsuz Işıklı Güldane Ataç İlköğretim Okuluna bir ziyaret gezisi gerçekleştirerek öğrencilere kitap ve kırtasiyeden oluşan hediyelerini sundular.
Okul yöneticileri Seydi Genç, Gülistan Tosun ve Sevgi Koku’dan oluşan İskenderun İbni Sina Anadolu Lisesi sosyal yardımlaşma kulübü önderliğinde bir grup öğrenci ile birlikte gerçekleştirilen ziyaret hem Işıklı köyü halkını hem de öğretmen ve öğrencileri sevindirdi.
Arsuz Işıklı Güldane Ataç ilköğretim okuluna düzenlenen ziyaret sırasında okul bahçesini şenlik ortamına çeviren öğrenciler kaynaşarak hoşça vakit geçirme fırsatı buldular. Kardeş okul Işıklı Güldane Ataç ilköğretim okuluna İbni Sina Anadolu Lisesi yöneticileri, öğrencileri ve okul aile birliği üyeleri tarafından toplanan 400 adet kitap ve bazı hediyeler verildi.
Işıklı Güldane Ataç ilköğretim okulu yöneticileri ve öğrencilerinin yanı sıra köy halkı tarafından sıcak ilgi ve sevinçle karşılanan İbni Sina Anadolu Lisesi öğrencilerinin okul bahçesinde sundukları etkinlikler bu ziyarete renk kattı.
İbni Sina Anadolu Lisesi öğrencileri Gizem Akca ve Mert Uygun’un başarıyla sundukları programda sergilenen etkinliklerle okul bahçesi adeta şölen alanına dönüştü. Öğrencilerin sergilediği mini tiyatro oyunu ilgi gördü. Öğrenciler Büşra Soydemir, Umut Tümkaya ve Ayberk Erdem’in verdiği bir mini konserle öğrenciler coştu. Kadir Güvercin, Ulaş Biçer ve Mahmut Can Yılmaz’ın palyaço gösterileri etkinliğe renk kattı.
Güldane Ataç ilköğretim okulu müdürü Hüseyin Akleylek ile birlikte öğretmen Özlem Genç ve diğer öğretmenler, veliler ve öğrenciler bu anlamlı ziyarete sıcak ev sahipliği yaptılar. İbni Sina Anadolu Lisesi öğrencilerine yemek ikramında bulundular. Öğrenciler hep birlikte hoşça vakit geçirerek eğlendiler.
Güldane Ataç ilköğretim okulu öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Işıklı köyü halkı da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu anlamlı destekten dolayı kardeş okul’dan gelen konuklarına teşekkür ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet