Skip Navigation Links

ARİAD’ın İlk İcraatı Belli Oldu

Adnan Ağır başkanlığındaki Arsuz İşadamları Derneği yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

ARİAD’ın İlk İcraatı Belli Oldu

Ekonomi   A+a-

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda göreve getirilen Adnan Ağır başkanlığındaki Arsuz İşadamları Derneği yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı. 
 
Başkan yardımcılıklarına Rasim Gümüş ve Kerem Özdemir’in getirildiği yönetim kurulu toplantısında, genel sekreterliğe Nevzat Korkmaz, Saymanlığa Edip Övül Elmacı getirilirken, üyeliklere; Mahmut Ekenel, Atakan İnan, Cemil Duman, Zeki Karpuz , Semir Güler ve Gökhan Tutar getirildi. 
 
Yönetim kurulunda alınan kararla ayrıca kurucu üye Ufuk Ekenel gönüllü basın danışmanlığı görevine getirildi.
 
Yönetim kurulu toplantısından yapılan açıklamada, Arsuz’da Kaymakam Musa Sarı ve Belediye Başkanı Nazım Culha önderliğinde düzenlenecek Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali’ne sponsor olunması kararı da alındı. 
 
ARİAD Başkanı Adnan Ağır yaptığı açıklamada şöyle dedi; “ Yeni Yönetim Kurulumuz Arsuz için Göreve başladı. Bu yıl ilki düzenlenecek Belediye Başkanımız ve Kaymakamımızın önderliğinde yapılacak olan Arsuz Festivaline sponsor olduk. Arsuzumuz için üzerimize ne görev düşüyorsa her zaman var olacagız. Arsuz hepimizin.Tüm halkımızı bekliyoruz”  
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet