Skip Navigation Links

İskenderun’da Her Noktaya Hizmet Gidiyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da her noktaya eşit hizmet edildiğini belirtti.

İskenderun’da Her Noktaya Hizmet Gidiyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da her noktaya eşit hizmet edildiğini belirtti.
 
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin en ücra köşesine kadar hizmet götürüyor.
 
HER YERE EŞİT HİZMET
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Gültepe Mahallesinde ihtiyaç olan bölgeler kilit parke taşı ile döşeniyor. İskenderun Belediyesi olarak imkan ve hizmetlerin tamamını her mahalleye eşit bir şekilde götürüyoruz. Ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürütüyor. İlçenin her noktasında yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alması ve daha yaşanabilir bir kentte yaşaması için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Mahallelerimizde kilit taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor“dedi.
 
GÜLTEPE’DE PARKE ÇALIŞMASI YAPILIYOR
 
Başkan Seyfi Dingil,”Kilit parke taşı döşenmedik mahalle bırakmayacağız. Parke taşı döşeme işlemi program dâhilinde devam edecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana hava koşulları elverdiğince ilçemizde mahallelerde önemli hizmetlere imza attık. İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe hedefimize ulaşacağımızdan hiç kuşkumuz. Yapılan çalışmalardan halkımız da oldukça memnun’ diye konuştu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
İSHAK YAHYA 11 Mayıs 2017 Perşembe
GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SANAYİDEKİ OTO TAMİRCİLERİNE MÜŞTERİ KAZANDIRIYOR. ARAÇ NE ROT AYARLARI NEDE DEBRİYAJ KALDI. BEN HER HAFTA TAMİR PARASI VERİYORUM. HAKKIMIN TEK BİR KURUŞUNU BİLE HELAL ETMİYOR. ALLAH ONU BİZİM DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUMA DÜŞÜRSÜN....
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet