Skip Navigation Links

Esentepe Mahallesine Yeni Çocuk Parkı Yapılacak

İskenderun Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Esentepe Mahallesine Yeni Çocuk Parkı Yapılacak

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile İskenderun genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni parkların yapımı devam ediyor.
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in tarafından verilen talimatlar sonucu yapılan incelemeler neticesinde mahallelerde, yeni park yapımına müsait olabilecek alanlar tespit edilerek çalışmalar başlatıldı.
 
Çalışmalar tamamlandığı zaman hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturulmuş olacak.
Şehir genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yapım çalışmalarında,  öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar yapılıyor.
 
İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiren park yapım çalışmaları arasında Esentepe’de çok amaçlı yeni çocuk parkı yapım çalışmaları hızla devam ediyor.
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada,”Bu bölgemizde ihtiyaç vardı. İçerisinde çocuk parkı, oturma bankları, jimnastik aletleri ve yeşil alanın yer alacağı parkta vatandaşlarımız dinlenirken bir yandan da çocuklar güvenli bir şekilde eğlenecekler. Ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. Fedakâr bir şekilde çalışan tüm ekiplerimizi kutluyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
İSHAKYAHYA 11 Mayıs 2017 Perşembe
SAYIN BELEDİYE BAŞKANI MEYDAN MAHALLESİ DİYE MERKEZDE BİR MAHALLE VAR.YEŞİL ALANLARI GASP EDİLEREK BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKİLDİ. ÇOCUK PARKI VE MUHTARLIK YERİ İÇİN YER OLDUĞU HALDE YILLARCA DOĞRU DÜRÜST BELEDİYE OLARAK BİR ÇALIŞMA YAPILMADI. VERGİ ALMAYA GELİNCE KAPI KAPI YAZMAYI BİLİRLER.HİZMET DEMEK EŞİT DEMEKTİR BENCE. BÜTÜN MAHALLERE AYNI HİZMETİ YAPMAK GEREKİR. SADECE BELEDİYE BAŞKANIN TANIDIKLARINA VE HISIMLARININ MAHALLELERİNE YAPTIRIM YAPILMASI DOĞRU DEĞİLDİR.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet