Skip Navigation Links

Modada Labella Farkı..

Nişan ve düğün sezonunun açılmasıyla birlikte “ne giysem?” telaşı herkesi sardı.

Modada Labella Farkı..Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Düğün ve özel gecelerde şıklık yarışına giren insanlarımızın en mutlu organizasyonlardaki zarafet konusundaki azami dikkat, herkesi özel alış verişlerde daha dikkatli olmaya zorluyor.
Bu anlayış ve vizyonla hizmete girişinin ikinci yılında Türk ve Dünya modası sektörünün önemli markalarını Labella’da buluşturan Pınar Ceritbinmez, moda dünyasının en gözde marka abiye ve damatlıklarını Hatay İskenderun’da sunmaktan mutluluk duyuyor. 
Aslında moda sektörüyle sadece her kadın gibi hobi olarak ilgilenmesi, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olmasına rağmen, bölgede gördüğü eksikliği gidermek, metropol şehirlere gidilerek yapılan nişan ve düğün alış verişlerine son vermek amacıyla Labella Abiye ve Damatlık mağazasını İskenderun Üst Geçit yanındaki binada hizmete açan Pınar Ceritbinmez, inşaat sektöründe faaliyet gösteren eşi Akın Ceritbinmez’den büyük destek görüyor. 
Tafta modellerin daha çok ön planda olduğunu belirten Pınar Ceritbinmez, Serabella, Tarık Ediz gibi Dünyaca tanınmış markaları bünyelerinde bulundurduklarını belirtirken, turkuaz, bordo ve zümrüt yeşili gibi renklerin hakim olduğunu söyledi. 
Abiye gibi damatlıklarda da iddalı olan Labella, düğün gecesi giyildikten sonra takım elbise dönüşen damatlıkların şıklığa önem veren müşterilerinden büyük ilgi gördüğünü söyledi.
 
Modada Labella Farkı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet