Skip Navigation Links

Milli Takımlara Sporcu Yetiştiren Şehir; HATAY

Sporun ve sporcunun dostu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için

Milli Takımlara Sporcu Yetiştiren Şehir; HATAY

Gündem   A+a-

 
 
Sporun ve sporcunun dostu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için sportif faaliyetlere daha çok yönelmelerini ve  Türk sporunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.
 
 
HBB’Lİ SPORCU İNCİ ÇİÇEK BAŞARIYLA DÖNDÜ
 
 
Türkiye, Ukrayna ve Belarus'un U18 atletizm milli takımlarının katıldığı Uluslararası Üçlü Atletizm Yarışmaları 6-7 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da yapıldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Atletizm takımımızın başarılı sporcusu milli atlet İnci Çiçek yıldızlar 2000 metrede yürüyüş branşında 3’üncü olarak şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etti.
 
 
ANTRENÖR ÖLÇER, DAHA ÇOK MİLLİ SPORCU İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı Antrenörleri Abdulmecit Ölçer ve Senem Ölçer, gittiğimiz her turnuvadan alnımızın akıyla başarıyla dönmenin gururunu yaşıyoruz. Milli takımlarda mücadele edecek daha çok sporcu yetiştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sporun kentimizde yaygınlaşması başarılı sporcuların ülkemizi uluslararası arenada temsil etmesi için bizlere her zaman destek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet