Skip Navigation Links

Hatay'da CHP Rüzgarı Sürüyor

Genç Parti Hatay Eski Milletvekili Adayı Emrullah Cilli Kalabalık Bir Grupla CHP'ye Katıldı

Politika   A+a-

2007 yılı milletvekili seçimlerinde Genç Partiden aday olan Emrullah Cilli kalabalık bir grupla Milletvekili Fuat Çay’ın da bulunduğu törenle CHP’ye katıldı.
CHP İlçe binasında yapılan törende Hatay milletvekili Fuat Çay, Samandağ İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, partililer katıldı.
Samandağ CHP İlçe binasında yapılan törende Fuat Çay yaptığı konuşmada şunları söyledi: Emrullah Cilli ve ekibini CHP’de görmekten büyük mutluk duyduk. Gücümüze güç katacaklar. Halkın çıkarlarını ön plana alan CHP hiçbir zaman kimliğinden ödün vermedi. CHP kimliğinden ödün verseydi Türkiye Cumhuriyeti diye bir şey kalmazdı. CHP’ye sahip çıkalım. Türkiye Cumhuriyetini tek kurtaracak partidir. Hiç kimseye kapımız kapanmadı. Hep beraber olup iktidara geleceğiz. AKP Atatürk’ün çağdaş laikliğini bozma çabasında. CHP her zaman Atatürk ilkelerini korumuştur. Ve korumaya devam edecektir.”

CHP’ye katılan Emrullah Cilli, Ülkenin içinde bulunduğu zor şartlardan AKP hükümetinin ülkeyi çıkmaza sürüklediğini yolsuzluk ve yoksulluğun hüküm sürdüğünü işsizliğin alıp başını gittiğini insanların sadaka ekonomisiyle oylarına ipotek konduğu bir dönemden geçtiğimizi ve bunun biran önce son bulması gerektiğini söyledi.
Bunun da Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında gerçekleşebileceğini herkesin CHP çatısı altında birleşip bu bozuk düzene karşı durması gerektiğini ifade etti.
Daha sonra CHP’ye katılan Emrullah Cilli sözlerini şöyle sürdürdü: “Hiçbir şart ve talep altında olmadan CHP’yi iktidara taşımak için omuz omuza mücadele edeceğiz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet