Skip Navigation Links

Ali Oğuz'a Lamsa ve Özkul'dan Açık Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Ali Oğuz, genel merkeze resmi başvurusunu yaptıktan sonra çalışmalarına bıraktığı yerden devam e

Politika   A+a-

Ali Oğuz’a Lamsa ve Özkul’dan Açık Destek
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Ali Oğuz, genel merkeze resmi başvurusunu yaptıktan sonra çalışmalarına bıraktığı yerden devam etti.
Payas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Lamsa ve Özkul Demir-Çelik Haddehanelerini ziyaret eden Ali Oğuz, uzun yıllar birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla hasret giderdi. Lamsa ve Özkul Demir-Çelik’te, yönetici ve işçilerle görüşen Ali Oğuz’a ilgi büyüktü.
Ali Oğuz’un milletvekili aday adaylığı çalışmalarını desteklediklerini belirten yönetici ve işçilerin tek dileği, kadim dostları Oğuz’un milletvekili olarak bölgeye hizmet vermesi.


Kadim dostlarıyla bir araya geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Ali Oğuz, “Hepimiz buralardan geçtik. Uzun yıllar birlikte ter döktüğüm arkadaşlarımın yanımda olmaları ve beni yüreklendirmeleri ayrı bir gurur kaynağı. Onların güvenine layık olmak için çalışacağıma söz veriyorum” dedi. 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet