Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Metruk Binaların Yıkımı Devam Edecek...

İskenderun Belediyesi bir metruk binayı daha yıktı.

Metruk Binaların Yıkımı Devam Edecek...

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içinde bulunan ve özellikle vatandaşların can güvenliği açısından tehlike arz eden, terk edilmiş metruk binaların yıkımını sürdürüyor.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yenişehir mahallesi Şehit Yüzbaşı Ferit Güneş caddesinde bir metruk binanın daha yıkımını gerçekleştirdi.

METRUK BİNALARIN YIKIMLARI DEVAM EDECEK

İskenderun Belediyesi Başkanı Seyfi Dingil,terk edilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaların yıkımlarına devam ettiklerini belirterek, “Belediye sınırlarımız içerisinde bulunan, mahalle sakinlerimizin emniyeti ve sağlığı açısında risk oluşturan binaların yıkımını Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, mahallelerinde bu tür metruk bina var ise bizlere iletmeleridir. Bizlere bilgi verirlerse biz de belediye olarak, bir olumsuzluk yaşanmadan çözüm üretebiliriz” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş