Skip Navigation Links

Semt Oyuncuları Muhteşem Oyunla Samandağ'da Perde Giyecek

Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı Salonu ‘Semt Oyuncuları’ adlı tiyatro ekibinin etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Semt Oyuncuları Muhteşem Oyunla Samandağ'da Perde Giyecek

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı Salonu ‘Semt Oyuncuları’ adlı tiyatro ekibinin etkinliğine ev sahipliği yapacak. 

2010 yılında tiyatroya gönül veren yerel sanatçıların yoğun çabasıyla Antakya’da oluşan “SEMT OYUNCULARI” adlı tiyatro ekibi uzun bir aradan sonra birbirinden nitelikli çocuk ve yetişkin oyunlarıyla yeniden perde açmaya hazırlanıyor. 

AYNI GÜN HEM ÇOCUKLAR HEM DE BÜYÜKLER ÇOK EĞLENECEK

Derlemesini ve yönetmenliğini, Hatay’da yıllarını tiyatroya vermiş olan ‘Semt Oyuncuları’ tiyatro ekibinin kurucusu Ali Gezgin’in üstlendiği ve Semt Oyuncuları ekibinin başarılı sanatçılarının sahneye yansıtacağı ‘Masal Kahramanları Fuar’da adlı eğitici ve öğretici çocuk oyunu 14 Mayıs Pazar günü saat: 13.00 ve 16.00 da Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı Salonu’nda minik tiyatro severlerin beğenisine sunulacak.

MASAL KAHRAMANLARI FUAR’DA ÇOCUKLARLA BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

Çocuk masallarında önemli bir rol oynayarak çocukların hayal dünyasını süsleyen ve miniklerin en sevdiği masal kahramanları olan ‘Keloğlan, Pinokyo, Pamuk Prenses ve Kırmızı Başlıklı Kız’ oyuncuların başarılı performansıyla hayat bulacak. Eğitici ve öğretici oyunda masal kahramanları çocuk kitapları fuarında bir araya gelip hem kitaplarını imzalayıp hem de masallarından birer bölümü oyunlaştırmak isterler. Fakat fuara gelen davetsiz misafirler vardır. Kitapları hurda kağıt olarak gören ve okumayı sevmeyen bu misafirlere kişilere karşı mücadeleleri anlatılacak. 

HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ AŞK KAHKAHA TUFANI ESTİRMEYE GELİYOR

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar’ adlı kitaptan uyarlanan, yönetmenliğini Ali Gezgin üstlendiği ve aynı zamanda oynadığı iki kişilik ‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ adlı 2 perdelik komedi oyun ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak olan Semt Oyuncuları, kadın erkek ilişkisinin başlangıcından gittiği yere kadar geçen süreci mizahi bir dille ele alacak.

Oyunun bir bölümünde izleyicilerin mutlaka kendilerini bulacağı ve kahkaha tufanı estirecek olan eğlenceli oyun 14 Mayıs Pazar günü saat:20.00 da Samandağ Yeni Çarşı Salonu’nda tiyatro severlerle buluşacak. Etkinlikler ücretsizdir.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet