Skip Navigation Links

Bahçeşehir’de Stem Eğitimi Meyvelerini Veriyor

İskenderun Bahçeşehir Koleji Geleneksel Bilim Şenliği yine çok renkli anlara sahne oldu.

Bahçeşehir’de Stem Eğitimi Meyvelerini Veriyor

Eğitim   A+a-

Yüksek izleyici katılımı ile gerçekleşen şenliğe bu yıl ana sınıfından ortaokul son sınıfa kadar her düzeyden öğrenci katıldı.
STEM eğitiminin uygulandığı Bahçeşehir Kolejinde öğrencilerin farklı disiplinleri bir arada kullanarak proje hazırlaması ve bu projelerin üretime dönüşerek hayata geçirilmesi hedefleniyor. Bu bağlamda her yıl düzenlenen Bilim Şenliğinin kapsamı gün geçtikçe genişliyor. Fen Bilimleri öğretmenleri Aysun Taşkapan, Mahmut Reyhani ve Adem Koçak'ın yaptığı gösteri deneyleri özellikle çevre okullardan gelen öğrencilerin ilgisini çekerken, her düzeyden öğrencinin kendi tasarladığı projeleri sunmak için sabırsızlandığı gözlemlendi.
Şenliğe izleyici olarak katılan Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Şube Müdürleri ve çevre okul müdürleri her projeyi inceleyerek, hepsi hakkında tek tek bilgi aldı. Okul öncesi öğrencilerin İngilizce olarak hazırladığı projeler hakkında Kaymakam Aydın'a sorular sorması günün eğlenceli dakikaları arasında yerini alırken, Aydın'ın öğrencilerle kurduğu sıcak diyalog gözlerden kaçmadı. Ayrıca yine okul öncesi öğrencilerinin çevre konulu projesi, robotik gruplarının projeleri, Adana Bölge Fuarına katılan ve orada derece alan projeler ile ilkokul öğrencilerinin çeşitli konulardaki projeleri, Bahçeşehir Kolejinde uygulanan STEM eğitimiyle kısa sürede ne kadar büyük gelişme katedildiğini gösterdi.  
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet