Skip Navigation Links

CHP'nin Zafer'i Kutlu Olsun!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Hatay Milletvekili aday adaylığını açıklayan Yeminli Mali Müşavir Zafer Kutlu, Cafe M' de kahvaltılı bir basın toplantısı

Politika   A+a-

İlk kez milletvekilliğine aday adayı olan CHP’li Zafer Kutlu için halk şunu söylüyor:

CHP’nin Zaferi Kutlu Olsun!

Yıllardan beri Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş, bu hususta hem halk içinde hem de teşkilat içerisinde çok sevilen Yeminli Mali Müşavir Zafer Kutlu, halkın sorunlarını parlamentoya taşımak, ve vatandaşların daha iyi bir yaşam sürebilmeleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. İlk kez parlamentoda yer almak için aday adayı olan Kutlu, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve gelinen sürecin milletvekilliğine aday adayı olmasında önemli rol oynadığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Hatay Milletvekili aday adaylığını açıklayan Yeminli Mali Müşavir Zafer Kutlu, Cafe M’ de kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi.
Yaptığı konuşmasında Türkiye’de ki işsizlik sorununa değinen Kutlu, iş ve aş arayanlarının çözümünün Cumhuriyet Halk Partisi’nde olduğuna vurgu yaparak, yıllardan beri siyaset yaptığını ve neden Milletvekili olmak istediğini açıkladı.

Türkiye’de daha iyi bir yaşam için bu yola çıktığını söyleyen Hatay CHP Milletvekili aday adayı Zafer Kutlu konuşmasında, “Kendimi bildiğimden beri Türkiye’de daha iyi bir yaşamın mümkün olabileceğini gelir seviyesinin daha iyi geliştirebileceğini, eğitim seviyesinin yükseltilebileceğini insanlar arasında ki çelişkilerin en azından ekonomik boyutta olanların ortadan kaldırılmasının, yasal önünde ki eşitliğin mümkün olduğuna inanmıştım. Halende buna inanıyorum. Bunun gerçekleştirilmesi için yapılacak mücadelede, dünyada nasıl 7 milyar insan varsa ve 7 milyarın insanın ayrı ayrı yaşam şartları varsa, Dünya da ki sorunların Türkiye’de ki sorunların çözümü konusunda da her insanın farklı düşünceleri olabilir. Ben içinde yaşadığım kentin sorunlarının doğrudan çözümü için mücadele etmeyi ve bu konularda almış olduğum eğitim ve çalışma yaşamımda ki yerel yönetim pratiğinin katkılarıyla kente, daha çok yerel yönetimde katkı verebileceğine inanarak siyaset yapmış biriyim.

Hukuk, adalet, eşitlik, kalkınma vaat ederek, yapılan birçok siyasal eylem, arkasından tereddüt, kuşku, acabalar ve mevcut kazanılmış hakların ve Cumhuriyetin getirmiş olduğu imkanların ortadan kaldırılmış olması veya kaldırılmakta olduğunun sürecini bizlere gösteriyor. Bu durumda haktan yana, emekten yana, demokrasiden yana, insan haklarından yana çözüm yollarının bulunması, üretilmesi ve yasalaştırılması için yasalaştırılmış hakların anayasa güvence altında sürdürülebilmesi için parlamentoda çalışmanın daha doğru olduğunu düşündüm. Eğer ki görev ve imkan verilirse hem Hatay’ın, hem Türkiye’nin gelişmesinin önünde, sosyal adaletinin önünde ilerlemesinin ve kalkınmasının önünde ki engellerin kaldırılması için gerekli yasal düzenlemeleri hazırlamak için çalışmaya hazırım. En azından şimdiye kadar yapılmış çalışmalardan daha kötü olmadığımı ve daha başarılı olabileceğimi inançlı olduğumu sizlere ifade etmek istiyorum.

Türkiye’nin en ciddi sorunların bir tanesi iş, hak ve aş arayanların sorunlarının çözümünü bulmaktır. Türkiye’de milyonlarca işsiz var. Türkiye vatandaşlarının hemen hepsi bir şekilde haklarının yendiğini düşünmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi bunlarla ilgili çözümleri hazırlamaya başlamıştır.” Dedi.

 


Zafer Kutlu 8gun

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet