Skip Navigation Links

Referandum Ücretleri TEB’e Yattı!

16 Nisan'da yapılan Anayasa Referandumunda sandık görevlilerinin ücretlerinin Türk Ekonomi Bakkası’na yatırdığı bildirildi.

Referandum Ücretleri TEB’e Yattı!

Gündem   A+a-

 Yüksek Seçim Kurulu’nun, 16 Nisan'da yapılan Anayasa Referandumunda sandık görevlilerinin ücretlerinin Hatay’ın İskenderun İlçesinde Türk Ekonomi Bankası’na (TEB) yatırdığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Hatay’ın İskenderun İlçe Seçim kuruluna bağılı üç ilçede toplam 502 sandıkta oy kullanıldı. Sandık başkanları, üyeler ve siyasi partilerin üyeleri görev aldı.
 Referandumda görevli olan Başkanlar, İl ve ilçe Seçim Kurulları Üyeleri, Seçmen Kütük Bürosu Müdürleri, Kütük Bürosu Zabıt Katipleri, hizmetlileri, askı yeri görevlileri, Memurlar- hizmetliler-şoförler (Başka kurumlardan görevlendirilenler) sandık başkanları, siyasi parti sandık görevlileri ücret alacaklar.  
İskenderun’da 16 Nisan günü referandum seçimlerinde görevli olanların ücretlerinin isimlerine TEB (Türk Ekonomi Bankası)’na yatırıldığı, istedikleri zaman alabilecekleri öğrenildi.   
16 Nisan’da yapılan Anayasa Referandumunda görev alanların ücretlerinin YSK tarafından TEB’e yatırıldığını belirten İskenderun İlçe Seçim Müdürü Hikmet Aksoy, “Referandum da görev alan herkesin ücretleri isimlerine TEB’e yatırıldı. 12. aya kadar herkes kimlikleri ile beraber herhangi bir TEB şubesine giderek paralarını alabilirler. 12. aydan sonra ise Mal Müdürlüğü veznelerine giderek oradan ücretlerini alabilecekler.” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet