Skip Navigation Links

Samandağ Spor Hatay’ı Temsil Edecek

Samandağ spor başarıdan başarıya koşuyor. Samandağ spor U -16 Kategorisinde Tarafsız saha olan Çekmece sahasında oynadığı maçta Uğurdal Sağlık kol

Samandağ Spor  Hatay’ı Temsil Edecek

Gündem   A+a-

 
Samandağ spor başarıdan başarıya koşuyor. Samandağ spor  U -16 Kategorisinde  Tarafsız saha olan Çekmece  sahasında oynadığı  maçta Uğurdal Sağlık koleji karşısında  4-0 galip geldi. Samandağ spor  bu maçta galip gelerek Hatayı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Hatayı Türkiye Şampiyonasında Temsil etme hakkı kazanan Samandağ spor  U-16 kategorisinde de Samandağlıları gururlandırdı.
 
Türkiye şampiyonasında Hatay ilini temsil edecek ve U-16 kategorisinde Hatay’ın en büyüğünün belirlendiği maça Samandağlı sporseverler ilgi gösterdi.
 
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Sulama Birliği Başkanı Devrim Şahutoğlu, Armutlu spor Başkanı Yılmaz Gülbahar, By aslan grup adına Yusuf Aslan ,Kemal Aslan,Eğitimci Eser Paşa, Hatay Askf Başkanı Mehmet Öztürk ve Taraftarlar maça ilgi gösterdi.
 
Kulüp başkanı Yusuf YATKIN; “Samandağ ve Samandağ spor tarihinde ilkleri başarmaya devam ediyoruz. Samandağ tarihinde ilk defa bu yaş kategorisinde böyle bir başarı yakalandı..Bu gençlerimiz 15 ve 16 yaşlarında hepsi Samandağlı.Tarafsız sahada ve tek maç olarak oynanan maçtan galip gelip Türkiye Şampiyonasında Hatay’ı ve tabi ki Samandağ’ın ismini  en iyi şekilde temsil ettik. Hedeflerimiz çok büyük ve yetenekli öğrencilerimin hepsinin geleceği çok parlak.Kısıtlı imkanlara rağmen başarıdan başarıya koşuyoruz. “dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet