Skip Navigation Links

Meryem Belli Vefat Etti...

Hatay’ın Arsuz ilçesi CHP’li Belediye Meclisi Üyesi ve Filli Boya Hatay Bölge Distribütörü Nihad Belli, Favori Boya Hatay Bölge Distribütörü

Meryem Belli Vefat Etti...

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın Arsuz ilçesi CHP’li Belediye Meclisi Üyesi ve Filli Boya Hatay Bölge Distribütörü Nihad Belli, Favori Boya Hatay Bölge Distribütörü Yusuf Belli ve İskenderun Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Süleyman Belli’nin anneleri Meryem belli vefat etti.
 
Belli ailesinin büyüğü Meryem Belli’nin vefatı, Arsuz ilçesi Akçalı mahallesinde aile ve tüm sevenlerini yasa boğdu.
 
Anneleri Meryem Belli’yi kaybeden Nihad, Yusuf ve Dr Süleyman Belli’yi işdünyası, siyaset dünyası ve sağlık sektöründen dostları, aile yakınları ve sevenleri yalnız bırakmayarak acılarını paylaştı.
 
Meryem Belli’nin cenazesi Hatay’ın Arsuz ilçesi Akçalı Mahallesi’ndeki evinden Hatm-ı Kur’an-ı Kerim ve dualar okunduktan sonra Akçalı Mahallesi aile mezarlığında defnedildi.
Meryem Belli’nin cenaze törenine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Devlet Hastanesi Genel koordinatörü Dr Veysel Yıldırım, kurum ve kuruluşların başkan ve yöneticileri ve daha çok sayıda sevenleri katıldı.
 
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak Meryem Belli’ye Allah(tan rahmet, dostlarımız Nihad, Yusuf ve Dr. Süleyman Belli’nin şahsında tüm aile yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet