Skip Navigation Links

Yapı İnşaat ve Gayrımenkul Fuarı Başladı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, atılımlarına devam ediyor.

Yapı İnşaat ve Gayrımenkul Fuarı BaşladıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Kentin sekteye uğrayan ekonomik yapısını yeniden ayağa kaldırmak ve şehre yapılacak yatırımları arttırmak için yoğun çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu konudaki atılımlarına devam ediyor. 
 
Hem şehrin gelişmesi hem de Hatay halkının üst düzey yatırımlara kavuşması için çaba harcayan Başkan Savaş, 1. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuar’nın açılışına katıldı. 
 
3 Mayıs Çarşamba günü Antakya fuar alanında gerçekleşen açılışa Başkan Savaş'ın yanı sıra Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, HBB Başkanvekili Serdar Güven ve Genel Sekreter Prof.Dr. Mehmet Maden ile birlikte milletvekilleri, ilçe belediye başkanları; dernek, oda, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan fuar açılışı, HBB Mehteran Takımı’nın gösterisi ile devam etti.
 

ALAKUŞ: İNANIYORUM Kİ HATAY HER ALANDA HAK ETTİĞİ YERE GELECEK 

 
“Yaklaşık 6 aylık bir çalışmanın sonunda bu fuarı Hatay’a kazandırdık” diyerek fuarın açılış konuşmasını gerçekleştiren Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, fuarın Hatay’a ve Hataylılara hayırlı olmasını diledi. 
 
Konuşmasının devamında HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın bu fuar için de çok emek harcadığını ifade eden Alakuş, “Sayın Valimiz ile birlikte fuarın gerçekleşmesinde destek olan Başkanımıza çok teşekkür ederim. İnanıyorum ki Hatay her alanda hak ettiği yere gelecektir” dedi.
 

HATAY’DA DAHA BÜYÜK FUARLARIN YAPILACAĞININ MÜJDESİNİ BAŞKAN SAVAŞ VERDİ

 
Fuarların yapıldığı şehirlere çok büyük artı değerler kazandırıldığını ifade eden Başkan Savaş da, “ Bundan 6 yıl önce ticaret odası başkanımız ve o zamanki valimiz ile birlikte Hatay’da fuar yapabilir miyiz sorusu ile yola çıktık. Alanında uzman kişilerin hazırladığı rapor sonrası yapmadığımız bu fuarları şimdi layıkıyla yerine getirebiliyoruz. Tarım ve mobilya fuarları ile başladığımız fuarlar yolculuğu bugün 1. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı ile devam ediyor. Yapılan fuarlar hem arz hem de talep açısından amacına ulaşmıştır” diyerek Hatay’ın daha büyük fuarlara da ev sahipliği yapacağını dile getirdi. 
 
Önceki fuarlarda elde ettikleri tecrübeyi her yeni fuara aktaracaklarını da ifade eden Başkan Savaş, kentin Mayıs ayı içerisinde Akdeniz’in en büyük kitap fuarına ve sonbaharda da iki büyük fuara ev sahipliği yapacağını belirtti. 
 
Başkan Savaş gerçekleşen açılışın ardından fuardaki stantları tek tek ziyaret ederek stant yetkililerinden bilgi aldı. 
Yapı İnşaat ve Gayrımenkul Fuarı Başladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet