Skip Navigation Links

Başkan Nehir: Girişimcilere Destek Olmayı Sürdüreceğiz

Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitiminin sertifikaları Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından

Başkan Nehir: Girişimcilere Destek Olmayı Sürdüreceğiz

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitiminin sertifikaları Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından kursiyerlere takdim edildi.
 
Samandağ Belediyesi hizmet binasında bulunan eski meclis salonunda gerçekleşen sertifika töreninde Samandağ Belediyesi ,Kosgeb işbirliğiyle düzenlenen uygulamalı girişimcilik  eğitimlerinde belge almaya hak kazananlara sertifikaları takdim edildi.
ABİGEM Direktörü İdil Siret Teoman tarafından verilen eğitimlerde sertifika almaya hak kazanan  30 girişimci için Samandağ Belediye hizmet binası toplantı salonunda tören düzenlendi. 
 
 ABİGEM Direktörü İdil Siret Teoman tarafından verilen eğitimlerle, girişimci adaylarına KOSGEB desteklerinden yararlanmanın yanı sıra işletmecilik bilgisi verildiği ifade edildi. 30 girişimci sertifika alarak KOSGEB desteklerinden faydalanma konusunda bir avantaj yakaladığı belirtildi.
 
Başkan Nehir Sertifika Dağıtım töreninde yaptığı konuşmada:” Ülkemizin genel gidişatına baktığımız zaman  ekonomi başta olmak üzere önemli sorunlarla karşı karşıya kaldığımızı görüyoruz.İşsizlik çok önemli bir sorundur.Üniversite mezunlarına iş sahası açmak için yapılan çalışmalar yetersizdir. Bugün Belediyemize yapılan iş başvuruları binlerle ifade edebiliriz. İstihdam ettiğimiz personel sayısının çok üstünde iş başvurusu mevcuttur.      Bu eğitimleri istihdam alanları yaratmak , devlet desteklerinden vatandaşımızın yararlanması amacıyla sürdürüyoruz.Girişimcilere yönelik desteklerimizi bu  eğitimlerle,çeşitli projelerle yapmaya çalışıyoruz.1000 civarında   Samandağlı girişimciye bu eğitimleri vererek kosgeb desteklerinden yararlanmanın, bu eğitimleri fırsata dönüştürmenin yolunu açtık.Bu bağlamda desteklerimiz devam edecektir. Hepinize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.
 
Sertifika töreninden sonra başkan nehir girişimci adaylarıyla bir süre sohbet etti .Belediyecilik konusunda düşüncelerini taleplerini dinledi. 30 girişimciyle  beraber hatıra fotoğrafı çekilen başkan nehir,başarı dileklerinde bulundu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet