Skip Navigation Links

HBB’li Kick Boksçular Madalyaya Doymuyor

HBB Spor Kick Boks Takımı,Mersin’de düzenlenen Akdeniz Kick Boks Bölge Şampiyonası’nda büyük başarılar elde etti.

HBB’li Kick Boksçular Madalyaya Doymuyor

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyespor Kick Boks Takımı, 28-30 Nisan tarihleri arsında Mersin’de düzenlenen ve 14 ilden 622 sporcunun katıldığı Akdeniz Kick Boks Bölge Şampiyonası’nda büyük başarılar elde etti.
4 farklı kategoride yapılan müsabakalarda full contact kategorisinde 1 birincilik, 2 ikincilik, 3 üçüncülük, light contact kategorisinde 5 birincilik, 2 ikincilik, 2 üçüncülük ve point fighting kategorisinde 1 birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük derecesi elde eden Hataylı sporcular, müsabakaya damga vurdu.
Müsabaka sonrası elde edilen başarılar ile ilgili düşüncelerini aktaran antrenör Murat Akman, “Yapılan bu şampiyonada sergilediğimiz performans, bu yılın Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleşecek olan müsabakalar öncesi çok faydalı oldu. Hem sporcularımızın moral ve motivasyonunu arttırdı hem de son durumumuzu görmemiz açısından bize yarar sağladı. Yardımcı antrenörümüz Ali Nail Akman da sporcularımızı fiziksel, ruhsal ve taktiksel açılardan maçlara çok iyi hazırladı” dedi.
Konuşmasının devamında takımın ve sporcuların bu başarıları elde etmesindeki en büyük pay sahipleri olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Güven’e de teşekkürlerini ileten Akman, kazanılan kupa ve madalyaları Hatay halkına armağan ettiklerini belirtti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet