Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçenin dört bir yanında yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçenin dört bir yanında yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Meydan Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 
 
ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
 
İskenderun’un birçok noktasında devam asfalt çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun’u daha güzel daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaları sürdürüyoruz. İskenderun Belediyesi Fen İşleri bu manada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Başta yeni yol yapımı, yol açımı ve asfalt serimi olmak üzere İskenderunluların yaşam kalitesini daha da yukarıya çıkaracak çalışmaları yürütüyoruz “ dedi.
 
ASFALT EKİBİ TİTİZ ÇALIŞIYOR
 
İlçe genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun Belediyesi asfalt serim ekibi gece gündüz demeden çalışıyor. Kentin en ücra köşesine kadar yolları sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Kentin birçok farklı noktasında çeşitli nedenlerle bozulan tahrip olan yollarda ise yama çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut yollarımız n onarımı ve bakımı vatandaşımızın ve araç sürücülerinin rahatlıkla kullanabileceği modern yollar haline gelecek” şeklinde konuştu.
Meydan Mahallesi Muhtarı Ramazan Güneş yapılan asfalt çalışmalardan dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar