Skip Navigation Links

Bu Gurur Tüm Arsuzluların..

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından yılın en başarılı belediye başkanı seçildi

Bu Gurur Tüm Arsuzluların..

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve ülke genelinde 46 temsilciliği bulunan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından  Türkiye çapında düzenlenen ankette yılın en başarılı belediye başkanı seçildi.  Farkını yaptığı hizmetlerle ortaya koyan ve başarısını da aldığı ödüllerle taçlandıran Başkan Nazım Culha, geride bıraktığı üç yıllık görev süreci içerisinde ikinci kez yılın belediye başkanı ödülüne layık görülmenin haklı gururunu yaşıyor. Siyaset, yerel yönetim, basın, hukuk ve sanat alanında Türkiye genelinde  gerçekleşen araştırmada ödüle layık görülen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz'u her alanda marka kent yapabilmek ve sahip olduğu tüm güzellikleri en iyi şekilde değerlendirmek için yoğun çaba harcıyor.

 

"Hizmetlerimiz Ödülle Taçlandı"

KAMU-DER Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Demirci imzasıyla layık görüldüğü ödülü 13 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 10. Geleneksel Ödül Töreniyle almaya davet edilen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Yaptığımız hizmetlerin Türkiye genelinde görülüp bu şekilde bir ödülle taçlandırılması bizim için çok önemli ve değerli. Beni bu ödüle layık gören tüm KAMU-DER üyelerine çok teşekkür ediyorum. Başarı bir ekip işidir. Bu başarıda emeği geçen başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize ve tüm personelimizin yanı sıra bizlerden desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olarak bizlere her zaman güç veren tüm Arsuz Halkı'na teşekkür ediyorum. Bu ödül benim değil, bütün Arsuz Halkınındır. Halkımızın desteğiyle ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için daha güzel işler yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet