Skip Navigation Links

AK Parti’den Birlik ve Teşekkür Mesajı!

Hasan Baba Restaurant’ta gerçekleşen toplantıda Referandum sonuçları ve gündeme dair konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti’den Birlik ve Teşekkür Mesajı!Web
TV

Gündem   A+a-

 TBMM İdare Amiri – AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ile birlikte basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Hasan Baba Restaurant’ta gerçekleşen toplantıda Referandum sonuçları ve gündeme dair konularda fikir alışverişinde bulunuldu.
AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur kısa bir selamlama konuşması yaparak toplantıya katılımlarından dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, 1 Mayıs işçi bayramını kutladı. Başkan Bodur, “Alın terini emeğe dönüştüren, ülkemizin gelişmesinde, ekonomimizin kalkınmasında büyük bir paya sahip olan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs işçi bayramı kutlu olsun” dedi.
16 Nisan’da bir halk oylaması gerçekleştirildiğini ve bu halk oylaması sonucunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yeni bir yönetim şekline geçtiğini belirten TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “Halkımız 51.5 ‘Evet’ oyu vererek buna destek verdi. Teşkilatımız, belediye başkanımızla birlikte kapı kapı dolaştık. Yeni anayasa ile Türkiye daha güzel yönetilecek. Milletimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Tüm teşkilatımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Basın mensuplarıyla karşılıklı sohbet ortamında geçen toplantıda bazı soruları yanıtlayan Karasayar, son günlerde Arsuz bölgesinde türbe ve mezarlara yönelik gerçekleşen çirkin saldırıları kınadıklarını belirterek şunları söyledi; “ Yüzyıllardır aynı coğrafyada kardeşçe yaşıyoruz. Bundan böyle de aynı ortamda yaşamaya devam edeceğiz.  Biz biriz ve beraberiz. Bu kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmez. Toplum huzurumuza ve kardeşliğimize yönelik bu tür kasıtlı ve karanlık oyunlara karşı uyanık olmalıyız. Provokasyonlara, kışkırtmalara gelmeyeceğiz. Bizler yüzyıllardır hep birlikteyiz ve birlikte daha güçlüyüz.  Bu çirkin saldırıların faillerinin bir an önce yakalanıp cezalandırılmaları için çalışmalar devam ediyor.”
 
 
 
AK Parti’den Birlik ve Teşekkür Mesajı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet