Skip Navigation Links

Bu Seçimin Kaybedeni Yok !Kazanan ARİAD ve Arsuz ..

Yeni dönem için üyelerin çoğunluğunun desteğiyle başkanlığı alan Adnan Ağır’ı zorlu ve önemli sorumlulukların yüklendiği bir dönem bekliyor…

Bu Seçimin Kaybedeni Yok !Kazanan ARİAD ve Arsuz .. Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz İşadamları Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Arsuz  Gümüş Otel’de gerçekleştirilen genel kurulda Adnan Ağır ve Süleyman Gassaloğlu’nun listeleri yarıştı. 
 
İş hayatlarında iki başarılı isim Adnan Ağır ve Süleyman Gassaloğlu’nun yarıştığı genel kurulda, her iki adayın genel kurul öncesi birlik ve beraberlik vaad eden konuşmaları ve sonrasındaki yeni dönem için güç birliği mesajları oldukça önemliydi.  
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha, Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Doğu Akdeniz Sanayici İşadamları Derneği (DASİFED) Başkanı Mehmet Kılıçlar, ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu, İSSİAD Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, genel kurula vefat eden denetleme kurulu üyesi Metin Urhan’ın cenaze törenine katıldığı için geç gelen Hatay Sanayici İşadamları Derneği (HASİAD) Başkanı Tahsin Kabaali, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyesi Gökhan Gökpınar gibi önemli isimlerin katıldığı ARİAD Genel Kurulu öncesi olduğu gibi sonrasında da birlik ve beraberlik mesajı verildi. 
 Divan Başkanlığını Emir Horuz, katip üyelikleri Semir Kirmit ve Celal Eren yaptılar. 
 
129 üyenin 123’ün katılarak oy kullandığı, Adnan Ağır’ın 75, Süleyman Gassaloğlu’nun 48 oy aldığı genel kurulun kaybedeni olmadığı gibi, daha güçlü bir üye profiliyle yeni döneme umut dolu bir vizyonla yola devam kararı verildi. 
 
Seçimi kazanan Adnan Ağır’ın yönetim kurulu listesinde şu isimer yer aldı; Rasim Gümüş, Kerem Özdemir, Edip Övül Elmacı, Mahmut Ekenel, Semir Güler, Cemil Duman, Zeki Karpuz, Gökhan Tutar, Nevzat Korkmaz ve Atakan İnan. 
Başkan Adnan Ağır yaptığı teşekkür konuşmasında, rakibi Süleyman Gassaloğlu ile çalışmaktan onur duyacağını ifade etti ve yeni dönemde katkı vermesini istedi. 
 
Süleyman Gassaloğlu da ilk günkü gibi mütevazı duruşunu sürdürerek yeni dönemde Adnan Ağır başkanlığındaki yönetim kuruluna her zaman destekçi olacağı mesajını vererek takdir topladı.

Makama Oturmak Kadar, Zirvede Bırakmayı Bilmek de Büyük Şereftir !

 
ARİAD’ın Kurucu Başkanı Avukat Nadir Urcun’un işlerinin yoğunluğu nedeniyle aday olmayacağını haftalar öncesinden bildirdiği genel kurulda yaptığı konuşma, makama oturmak kadar devretmeyi bilmenin de büyük bir şeref olduğu gerçeğini bir kez daha göstermesi tüm üyelerden büyük takdir topladı. Başkan Avukat Nadir Urcun’un vedası niteliğindeki konuşmasının satır aralarında verdiği mesajlar ise oldukça anlamlıydı. 
 
Referandum sonrası ülke gündeminin suni tartışma atmosferinden çıkıp, ekonomiye odaklanması ve hükümetin ekonomi atılımlarını gerçekleştirmesi yönünde adımların ivedilikle atılması gerektiği yönünde görüşünü ifade eden Avukat Nadir Urcun, işdünyasının beklentilerinin karşılık bulması için AK Parti iktidarına önemli görevler düştüğünü söyledi. Başkan Urcun konuşmasında, genel kurulda kazanan ekibin çıtayı en iyi noktalara çıkaracağından kuşkusunun olmayacağı gibi, kaybedenin olmadığı bu genel kurul sonrası tüm üyelerin seçilen yönetim kuruluna tam destek vereceğine olan inancını ifade etti.
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha yaptığı konuşmada, turizm hedeflerine koşan bölgenin gelişmesi ve hedeflerinden şaşmaması için işdünyasında ve ARİAD’a önemli görevler düştüğünü belirterek, dernekte birlik ve bütünlüğün korunması için gerekli adımların atılacağından kuşku duymadığını söyledi. 
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını yakından izlediği ARİAD’la Arsuz’un geleceğini ve yapılması gerekenleri bir çok kez konuşma fırsatı bulduklarını belirterek, Arsuz’un geleceği için önemli yatırımlar noktasında yardım talebinde bulunan bir çok yatırımcının işlerinin daha hızlı yürümesi için kurum yöneticilerinden ricacı olarak öncülük ettiğini söyledi. 
 
Doğu Akdeniz Sanayici İşadamları Derneği (DASİFED) Başkanı Mehmet Kılıçlar da yaptığı konuşmada,genel kurul öncesi tek liste çabalarının sonuçsuz kalmasına rağmen birlik ve beraberliğin güçlendiği bir genel kurul sonucu beklentisini dile getirerek, Arsuz’un DASİFED için de çok önemli olduğunu söyledi. 
 
Genel kurul sonrası İşadamı Öz Gökmeydan Hafriyat Sahibi Raif Gökmeydan, seçimi kazanan Adnan Ağır’ın şerefine iki kurban kestirerek yeni dönem için başarılar diledi.
 
 
 
 
Bu Seçimin Kaybedeni Yok !Kazanan ARİAD ve Arsuz ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet