Skip Navigation Links

Başkan Culha’dan Zelluh Ailesine Teşekkür

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hilton yatırımcı ortağı ve İnterkarbon Ltd. Şti. sahiplerinden Nezih Zelluh’u ziyaret etti.

Başkan Culha’dan Zelluh Ailesine Teşekkür

Arsuz   A+a-

 Bölgede yaptıkları ciddi yatırımlarla hem istihdama hem de eğitime katkı sunan, Arsuz’a da Murat Zelluh İlkokulu ve ortaokulunu kazandıran Zelluh Ailesi'ne teşekkür eden Başkan Culha, Nezih Zelluh ile oldukça samimi bir ortamda sohbet etti.
Bölgenin kalkınmasında önemli yatırımlara imza atan Zelluh Ailesi’nin Hilton Otel Projesiyle turizme de ciddi katkı sunacağını söyleyen Başkan Culha, otelin son durumu hakkında da Nezih Zelluh’tan bilgi aldı.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı ve ilçeye kazandırdığı yatırımları yakından takip ettiğini belirterek, ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Nezih Zelluh da, inşaatı devam eden Hilton Otel’inin tamamlandığında sadece İskenderun için değil Türkiye için büyük bir kazanım olacağını söyledi.
Hilton standartlarındaki toplantı salonu, SPA ve Fitness Merkezi ile adeta cazibe merkezi oluşturacak olan Hilton’da şu anda 1200 kişinin istihdam edildiğine vurgu yapan Nezih Zelluh, otelin tamamlanmasıyla bu sayının yaklaşık 1500 kişiyi aşacağına dikkat çekti. 
Başkan Culha’yı büyük bir titizlikle çalışmaları devam eden ve inşaatında sona doğru gelinen oteli anlatan Nezih Zelluh, ayrıca Arsuz’a katkı sunacak her çalışmaya da Başkan Culha’ya destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi.
 
 

Erdinç Çelebi’yi Unutmadı

Başkan Nazım Culha, daha sonra geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren ve tekrar sağlığına kavuşan İskenderun eski Belediye Meclis Üyesi Erdinç Çelebi'yi tedavi gördüğü Gelişim Hastanesi’nde ziyaret etti. Çelebi’den sağlık durumu hakkında bilgiler alan Başkan Culha, sağlık durumunun düzelmesine çok sevindiğini belirterek, en kısa zamanda kendisini evinde görmek istediği ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet