Skip Navigation Links

Seyfi Dingil Yapılan Hizmetleri Anlatıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde birçok hizmetin yapılmakta olduğunu belirtti.

Seyfi Dingil Yapılan Hizmetleri Anlatıyor

İskenderun   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahallle mahalle gezerek hem belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, hem de hizmetler hakkında vatandaşlara bilgiler veriyor.
 
Aşkarbeyli ve Suçıkağı mahallelerinde yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Seyfi Dingil, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek hizmetler hakkında bilgiler verdi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

İskenderun’da her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Son büyükşehir yasası ile belediyemizin birçok müdürlüğü büyükşehire bağlandı. İskenderun Belediyesi olarak kısıtlı imkânlara rağmen çalışmalarımızı büyük bir hızla sürdürüyoruz. Her mahallede Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz aralıksız bir şekilde hizmetlerini sürdürüyor. İmkânlar ölçüsünde yaşanan sorunları çözmeye çalışıyoruz” dedi.
 
İskenderun’u hep birlikte geleceğe hazırlayacaklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu anlamda sizlerin görüş ve düşünceleri bizler için çok önemli. Halka hizmet noktasında her kesimden insanın önerilerini dikkate alıyoruz. İskenderun’u daha yaşanabilir bir kent yapmak için birlikte hareket etmemiz gerekiyor ”diye konuştu.
 
Mahalle sakinleri ve muhtarlar ise yapılan hizmetler konusunda Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ilettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet