Skip Navigation Links

Kırıkhan’lı Karate Şampiyonları Akşam Yemeğin'de Buluştu

Kırıkhan’ın ismini Türkiye arenasında duyuran Karate şampiyonları, onurlarına verilen yemekte ilçe idari amirleriyle bir araya geldiler.

Kırıkhan’lı Karate Şampiyonları Akşam Yemeğin'de Buluştu

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan’ın ismini Türkiye arenasında duyuran Karate şampiyonları,  onurlarına verilen yemekte ilçe idari amirleriyle bir araya geldiler.
    
Antalya’da yapılan Budokaido, Kyokushin, Ashihara Kata ve Kumite Türkiye Şampiyonasında ilçemize 3 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye ikinciliği,   3’de Türkiye Üçüncülüğü kazandıran Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularıdün akşam onurlarına verilen yemekteilçe idari amirleriylebir araya geldiler.
Kırıkhan Kaymakam Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, İlçe Emniyet Müdürü  Mustafa Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Temel Aday, İlçe  Gençlik ve Spor  Müdürü Bestami Gündüz, Kırıkhan Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi İ. Mehmet Bilgin, Kırıkhan Belediyesi  Spor Koordinatörü Sinan Ekiz, Karate Hocası Ali Çeltik veşampiyon sporcuların katıldığıyemektebaşarıları ve şampiyonlukların devam etmesiiçin düzen ve disiplin içerisinde daha çok çalışılması gerektiği dile getirildi.

İlçede spor faaliyetlerininaçılan11 branştakikurslarla daha etkin hale getirildiğini ve 7 den 70’e her yaştan insanınspor yapma imkanına kavuşturulduğunu belirten Kaymakam Mustafa Erkayıran  ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz  bu etkinliklerin daha  genele yaygınlaştırılması için bir takım çalışmalar yapıldığını ve daha farklı yapılacak çalışmalar üzerinde  fikir oluşturmaya çalışıldığını belirttiler.

Genç karatecilerle bol bol sohbet eden ilçe idari amirleri  gecenin sonunda topluca bir fotoğraf çektirerek sporculara olan desteklerinin her zaman devam edeceğini vurguladılar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet