Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gazilerden Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür Plaketi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Gazilerden Başkan Seyfi Dingil’e Teşekkür Plaketi

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
 
Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Şube yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIM
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Her zaman yanınızdayım. Siz gazilere, şehitlerimize çok şey borçluyuz. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Sivil toplum kuruluşlarımız, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla diyalog halindeyiz. Halka hizmet noktasında sizlerin fikirleri, önerileri bizler için çok önemli. Bu kent hepimizin. Gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın sorunlarının çözümünde üzerilerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız ” dedi.
 
BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR
 
Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan ise İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile her zaman iletişim halinde olduklarını belirterek,”Sağolsun Başkanımız her zaman bizim yanımızda. İskenderun’da şehitlik anıtının ve kore gazileri anıtının bakımını yaptıran İskenderun Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından Turhan, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür plaketi takdim etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar