Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP İskenderun'da Uyar Dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe teşkilatının olağan genel kurulunda Zeki Çııkan'ın listesiyle yarışan, üç adayın feragat edip desteklediği Sül

Politika   A+a-


Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe teşkilatının olağan genel kurulunda Zeki Çııkan’ın listesiyle yarışan, üç adayın feragat edip desteklediği Süleyman Uyar ve listesi seçimi kazandı.
Süleyman Uyar ve Zeki Çıkan’ın aday olduğu kongre, Melodi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Kongreye, Hatay Milletvekilleri Mehmet Ali Edipoğlu, Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün katıldı.
Kongrede konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bugün birçok bayramı idrak ettiğimiz bir gün yaşıyoruz. Bayramları seviyorum çünkü bayramlar uzlaştırıcıdır, barıştırıcıdır ve insanları bir araya getiren günlerdir. Temenni ediyorum ki bu bayram bizleri de bir araya getirecektir ve güzel günlere gitmemize vesile olacaktır” dedi.
Yaşadığımız coğrafyada arap baharı adı altında yaşanan olaylar nedeniyle insanların mutsuz olduğunu, taşların yerinden oynadığını, ülkemizin de taşın altında kalmaması için çağdaş ve uygar dünyada yerimizi almamız gerektiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İşte Cumhuriyet Halk Partisi ve bizler bugün bunun için varız” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi’ne ülkemizin her zaman ihtiyacı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, şöyle konuştu: “Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kurucusudur ve çok partili demokrasiye geçişin partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi’ne her zaman Türkiye’nin ihtiyacı vardır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında hep birlikte, elele vererek kardeşçe bir arada durarak bu ihtiyaca cevap vereceğiz. Temenni ediyorum ki bugün İskenderun için, Türkiye için en güzel netice çıkacaktır. Kongremiz hayırlı olsun.”
352 delegenin oy kullandığı kongrede, iki oy geçersiz sayıldı. Adaylardan Süleyman Uyar 218 oy alırken, diğer aday Zeki Çıkan’a ise sandıktan 132 oy çıktı.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar