Skip Navigation Links

Yardım Sevenler Derneği'nden Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Antakya Şubesi her yıl düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında bu yıl sihirbaz gös

Yardım Sevenler Derneği'nden Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Gündem   A+a-

 
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Antakya Şubesi her yıl düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında bu yıl sihirbaz gösterisi organize etti.
Yeteneksizsiniz yarışması ile ünlenen Avrasya sirki sihirbazı Mandrake Kemal, Yardım Sevenler Derneği’nin bu yılki 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliğinin konuğu oldu. Doğa Koleji desteği ile gösterisini sunan sihirbaz büyük ilgi ile karşılandı.
Dernek Başkanı Gülsev Ömeroğlu destekleri sebebi ile Doğa Koleji’ne teşekkür ederek şöyle konuştu;
 “Her sene büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile bu yıl da çocuklarımıza güzel bir organizasyon hazırladık. Çocuklarımızın mutluluğu ülkemizin geleceği ile doğrudan ilgili. Mutlu çocuklar, geleceğimizin umutlu gençlerini, umutlu gençlerimiz de ülkemizin geleceğini inşa edecektir. Dernek olarak amacımız Ulu Önder Atatürk’e layık bir gençlik yetiştirmektir. Bütün çocuklarımızın bayramını kutluyor, gözlerinden öpüyorum."
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet