Skip Navigation Links

CHP'de Liste Askıya Çıkarıldı

CHP İskenderun İlçe Teşkilatı'nda, 26 Aralık'ta yapılması planlanan olağanüstü kongre için, Delege Listesi askıya çıkarıldı.

Politika   A+a-

CHP İskenderun İlçe Teşkilatı’nın 26 Aralık 2010’da yapılması planlanan olağanüstü kongresine yönelik olarak, kongrede oy kullanacak olan delegelerin adı yazılı liste dün saat 08.00 itibariyle askıya çıkartıldı. Ayrıca Kayyum Heyeti’nden Celal Kılınç tarafından, ilçe seçim kuruluna yazılan bir dilekçe ile delege listelerinin askıya çıkartıldığı ve iki gün sonra indirileceği bilgisi verildi.
Konuyla ilgili olarak ilçe teşkilat binasında muhabirimize bilgi veren Kayyum Heyeti’nden Celal Kılınç; “26 Aralık 2010 tarihinde yapılacak olan kongremizde oy kullanacak olan delegelerin listesini (16 Aralık 2010 Perşembe) bugün sabah 08.00 itibariyle askıya çıkardık. 18 Aralık 2010 Cumartesi günü saat 17.30 itibariyle de delege listemizi askıdan indireceğiz. Bu süre içinde oy kullanacak delegelerimiz ve partililerimiz listeyi inceleyebilirler. Yapılacak olan kongremiz partimize ve İskenderun’a hayırlı olsun” diye konuştu.
Öte yandan askıya çıkartılan listede 423 delegenin adının yazılı olduğu gözlendi. Buna göre kongreye tam katılım olursa 423 üye oy kullanacak.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet