Skip Navigation Links

HATSU'nun Çalışmalarından Çok Memnunuz..

Altınözü'nde altyapı eksiklikleri tamamlanıyor.

HATSU'nun Çalışmalarından Çok Memnunuz..Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Temiz ve Sağlıklı Çevre” ilkesiyle kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılama adına çalışmaların Altınözü ilçesinde de sürdüğünü bildirdi.
 
Atık suların sağlıklı şekilde toplanması ve tahliye edilmesi adına kanalizasyon çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, Sofular Mahallesi’ne 200’lük Betonarme ve Koruge borulardan olmak üzere toplamda 900 metre atıksu hattı döşendiğini aktardı.
 
Hayata geçirilen proje sayesinde atıksu hattı eksikliğinin giderildiğini ve çevre kirliliğinin önüne geçildiğinin altını çizen İdare, fiziki ve teknik şartları göz önünde bulundurarak 1 paletli ekskavatör, 1 kepçe, 1 kamyon ve 5 personelin görev yaptığı çalışma ile kanal sularının çevreye akmasının engellendiğini vurguladı. 
 
Yapılan çalışmalara yönelik mahalle sakinleri adına görüşlerini HATSU mikrofonlarına dile getiren Sofular Mahalle Muhtarı Hüseyin Türkmen, mahallelerinde eksik kalan kanalizasyon hatlarının tamamlanması için çalışmaların yapıldığını ifade ederek, 1,5 yıl önce de yaklaşık 30 bin metre yeni içmesuyu şebekesinin döşendiğini söyledi.
 
HATSU’nun altyapı çalışmalarından memnuniyet duyduklarını vurgulayan Türkmen, hizmetlerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HATSU ekiplerine şükran borçlu olduklarını ifade etti.
HATSU'nun Çalışmalarından Çok Memnunuz.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet