Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ Belediyesi'nden Park ve Yeşil Alan Çalışması

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Planlı modern Kentleşme çalışmaları kapsamında Park,Yeşil alan çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Samandağ Belediyesi'nden Park ve Yeşil Alan Çalışması

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,Planlı modern Kentleşme çalışmaları kapsamında Park,Yeşil alan çalışmalarını gerçekleştiriyor.Bu kapsamda yeni Park ve Yeşil alan çalışmalarına start verildi. Park ve Bahçeler müdürlüğü tarafında sürdürülen çalışmalar “daha yeşil bir Samandağ için “ hedefi doğrultusunda gerçekleştiriliyor.
 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde, ilçenin 4 farklı mahallesinde 4 yeni park çalışması yapılıyor. Toplamda 14 dönüm alanda yeşil alan çalışmasının gerçekleştirildiği ve Kurtderesi mahallesinde 8 dönüme yapılan park çalışmasının hızlandırıldığı belirtildi.
 
Samandağ Belediyesi  Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel :” Belediye Başkanımızın öncülüğünde çalışmalarına başladığımız 4 yeni park mevcuttur. Deniz,Çiğdede,Tomruksuyu,Kurtderesi mahallesinde ilçemize  toplamda 14 bin metrekare yeşil alan kazandırmayı hedefliyoruz.”
 
KURDERESİ MAHALLESİNDE 8 DÖNÜMLÜK ALANDA PARK ÇALIŞMASI
 
Çevikel konuşmasının devamında :”Şu anda Kurtderesi mahallesinde  belediyemize ait 8 dönümlük alanda Park çalışması yapıyoruz.Çocuklarımızın geleceği için,daha yeşil bir Samandağ için Belediye Başkanımız. Mithat Nehir’in öncülüğünde böyle bir çalışma başlattık. Parkımızda çocuklarımıza ,gençlerimize,yaşlılarımıza,engelli bireylerimize yönelik çok güzel aktiviteler olacak. Mini bir futbol sahası,engelliler için oyun alanı ,yürüyüş  parkuru vb… gibi halkımızın nefes alacağı,hoşça vakit geçirecekleri  bir mekanı halkımıza kazandırıyoruz.”dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar