Skip Navigation Links

Gençliğinin Baharında Canına Kıydı!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 19 yaşındaki Tuncay Terzi girdiği bunalım sonucunda kendisini iple asarak canına kıydı.

Gençliğinin Baharında Canına Kıydı!

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde 19 yaşındaki Tuncay Terzi girdiği bunalım sonucunda kendisini iple asarak canına kıydı.
 
Edinilen bilgilere göre olay gece yarısı İskenderun’un Dumlupınar Mahallesi 213 sokak üzerinde meydana geldi. Gece geç saatlerde evin çatısına çıkarak kendini iple asan Tuncay Terzi (19) hayatını kaybetti.

50 yaşlarındaki annesi Nimet Terzi birlikte yalnız yaşadığı öğrenilen genç gece yarısı evinin çatısına çıktı. Annesi de merak ederek çatıya çıkınca kahreden gerçekle karşılaştı. Oğlunu ipe asılı gören acılı anne oğlu Tuncay’ı kurtarmak için hemen bıçakla oğlunun asılı olduğu ipi kesti ancak ölümünü durduramadı.

Bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Tuncay Terzinin intihar haberi sabah saatlerinde polislerin olay yerine gelmesiyle öğrenilirken emniyet ekipleri mahallede çalışma başlatarak intihar olayının neden yaşandığını bulmak için araştırma başlattı.
Acı haberi alan aile yakınları ise eve geldiklerinde göz yaşlarına hakim olamadıkları gözlenirken, Polis aileyi sakinleştirmeye çalışırken genç yaşta kendi canına kıyan Tuncay Terzi’nin (19) cansız bedeni savcı incelemesinin ardından İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

İntihar ederek canına kıyan Tuncay Terzi’nin sosyal medyada son paylaşımında ise “Bu hayatı yaşıyorsan önüne koyduğu kilolarca acısıyla da kilolarca tatlısıyla da yaşayacaksın Abi.. Çünkü bu hayata tek geldin tek gideceksin evet ama Babanın belinden Ananın göbeğinden düşüp, minicik ellerin ayakların büyüyüp senin gibi bir çocuk dünyaya salana kadar, yaşayacaksın bu hayatı azizim çünkü ne geçmişini kimse bilebilir nede geleceğine kimse engel olabilir hayat senin ellerinde yollar ise ayaklarının götürdüğü yerdedir o yüzden, ELİNE BELİNE DİLİNE SAHİP OLACAKSIN” oldu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Rıdvan gök 25 Nisan 2017 Salı
Canım kardeşim benim. Seni bu yollara götürenler utansın. Seni özlicem tuncayım.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet