Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO'da Stres ve Öfke Kontrolü, Stresle Başa Çıkma Eğitimi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, İTSO Meclisi, yönetim kurulu üyeleri ve Oda personellerine yönelik düzenlenen eğitim seminerinde

İTSO'da Stres ve Öfke Kontrolü, Stresle Başa Çıkma Eğitimi

Gündem   A+a-

 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda, İTSO  Meclisi, yönetim kurulu üyeleri ve Oda personellerine yönelik düzenlenen eğitim seminerinde Devlet Tiyatro Sanatçısı ve Davranış Bilimleri Uzmanı Adnan Erbaş tarafından ‘Gülümse Hayata, Stres ve Öfke kontrolü, Stresle Başa çıkma yöntemi Eğitimi’ verildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerine ve personelline yönelik düzenledikleri çeşitli sosyal faaliyetler ve eğitimlerle, personelin performansını arttıracak, moralini yükseltecek, mükellefler arasında diyalogu daha sağlıklı bir şekilde sağlamayı hedefliyor.

 İTSO Halil Şahin meclis salonunda düzenlenen eğitim seminerine İTSO Yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve Personeller katıldı. Eğitim öncesi konuşma yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Odamız Meclis üyelerine ve personellerine yönelik zaman zaman bilgilendirme eğitimi ve seminerler düzenliyoruz. Bu tür eğitimler sayesinde personellerimizin verimliliği de artmaktadır. Bu günde konunun uzmanı  bizlere vereceği faydalı eğitimden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Devlet Tiyatro Sanatçısı ve Davranış Bilimleri Uzmanı Adnan Erbaş tarafından İTSO’da  ‘Gülümse Hayata, Stres ve Öfke kontrolü, Stresle Başa çıkma yöntemi Eğitimi’ verildi.

Öğleden önce ve öğleden sonra  olmak üzere toplam 5 saat seminer veren İletişim Uzmanı Adnan Erbaş, ‘Stresin çağın hastalığı olduğunu belirterek; ”insanların kendisi ile barışık olması gerekmektedir. Sorumluluğunu bilen kişilerin çalıştıkları kurum ve kuruluşu en iyi şekilde temsil etmesi için güler yüzlü, sert ifadelerden kaçan, amirine ve müdürüne saygı duyan ve duyulan kişilerin daha az stresli oldukların gözlenmektedir.  Kişinin çalıştığı iş yerindeki başarısı kişinin özelliği, maddi sorunları, tereddütlü olması, siyasi gelişmeler, çevre kirliliği, sağlık, yaşlanma gibi faktörler de etkili olmaktadır” dedi.

Devlet Tiyatro Sanatçısı ve Davranış Bilimleri Uzmanı Adnan Erbaş hareketli ve esprili bir şekilde verdiği eğitim seminerinde İTSO Personellerini, yönetimini ve Meclis üyelerini hem güldürdü, hem de gülerken, düşündürdü. İnsanların günlük yaşamlarında, iş ve özel hayatlarında karşılaştıkları ekonomik ve sosyal sorunları sine vizyon destekli ve görsel örneklerle anlatan Davranış Bilimleri Uzmanı Adnan Erbaş; “ İş hayatında ve özel hayatımızda motivasyonumuzu yüksek tutmak, öğrenmeyi hızlandırır ve pekiştirir. Mücadele ruhumuzu diri tutar, insana canlı olduğunu hissettirir. İnsanlara önemsendiklerini hissettirmek de çok önemlidir. Bu başlıklar doğrusunda hareket edilirse, streslerimizden de kurtulabiliriz. Bu gün bizlere bu imkanı veren İTSO Yönetimine, sosyal bir konuyu sizlerle paylaşmama izin verdikleri için teşekkür ediyorum. Bu eğitimin de sizlere fayda sağlamasını temenni ediyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.   

İTSO  Meclisi, yönetim kurulu ve Oda personellerine yönelik düzenlenen eğitim seminerine, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO Eğitim Vakfı Başkanı Doğan Erten ve İTSO Meclis üyeleri katıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar