Skip Navigation Links

Gümüş Otel Yaz’a Merhaba Dedi..

Hatay’ın Arsuz ilçesi yaz sezonuna dolu dizgin hazırlanıyor.

Gümüş Otel Yaz’a Merhaba Dedi.. Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hazırlıklarını tamamlayan Arsuz’un gözde turistik tesislerinden Gümüş Otel, yaz sezonunu bölge protokolünün de katıldığı kahvaltı programıyla açtı. 
Gümüş Otel Sahibi Rasim Gümüş’ün eşi ve Otel Müdürü Hatice Tümkaya ile birlikte misafirleri kapıda karşıladığı Yaz’a merhaba kahvaltı programında, Gümüş Otel’in her zaman olduğu gibi zengin ve yörenin eşsiz lezzetlerinden oluşan açık büfe kahvaltılıkları herkesin iştahını açmaya yetti.
Bölgenin önemli simalarını da bir araya getiren kahvaltı programı, iş yoğunluğu nedeniyle bir araya gelemeyenlerin de hasret gidermelerine vesile oldu.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın il dışında olması nedeniyle katılamayarak mesaj gönderdiği Yaz’a Merhaba Kahvaltı programına Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha eşi Selda Culha ve torunları Erk, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, ARİAD Başkanı Avukat Nadir Urcun, Gökpınar Zeytin Dalı Derneği Başkanı Cevat Gökpınar, İskenderun Turizm Dernek Başkanı Sabahattin Uygun, Arsuz Belediye Meclis Üyeleri ve bölgenin seçkin isimleri katıldı.
Gümüş Otel Sahibi Rasim Gümüş yaptığı konuşmada Yaz’a Merhaba kahvaltı programına katılan herkese teşekkür etti.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, bölgenin gözde turistik tesislerinden biri olan Gümüş Otel’in aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinliklerle sosyal sorumluluk projelerinde ev sahipliği yaparak katkı vermesinden dolayı da İşadamı Rasim Gümüş’e teşekkür ederek, bol kazançlı bir turizm sezonu diledi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gümüş Otel Yaz’a Merhaba Dedi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet