Skip Navigation Links

AKP'den Son Miting

AKP İlçe Teşkilatı, 12 Eylül'de yapılacak referandum öncesinde miting düzenledi.

Politika   A+a-

AKP İlçe Teşkilatı, 12 Eylül’de yapılacak referandum öncesinde miting düzenledi. AKP Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AKP İlçe Başkanı Musa Kurşun, belde belediye başkanları ve vatandaşın katıldığı miting, parti önünde başlayıp, parti önünde sona erdi.
Miting bitiminde halka seslenen Karasayar, “Ülkemiz, artık parti kapatmalarla fazla mesafe alamıyor, 12 eylülde bir seçim yapacağız, bu seçim siyaset seçimi değildir. Bu seçim 73 milyon insanın geleceğinin seçimi, daha özgür bir Türkiye’nin seçimi. Hukukun üstünlüğünün seçimidir. 26 madde sizin için özel çalışmalar sonucunda neticelendi. Sizlerin elini güçlendirecek maddeler var. Kamu denetçiliği sayesinde haklarınızı daha iyi arayacaksınız. Hakkınızı daha iyi aramaya evet mi? Artık Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde hakkınızı aramayacaksınız. Hakkınızı daha özgürce Türkiye’de aramaya evet mi? Bireysel başvuru hakkı getiriyor haklarınızı aramaya evet mi? Şehit yakınları, dul ve yetimlerine bakımda anayasa güvence altına alıyor. Ordudan atılanlara yargı yolu açılıyor. Haklarını aramaya evet mi? 26 madde ülkemizin özgürlüğünü, vatandaşın özgürlüğünü, daha demokratik anayasanın kapısını aralıyor. 12 Eylül’de daha demokratik bir anayasanın kapısını aralamaya evet mi?
Yüzde 65 noktasında bayram olacak. 400 trilyonluk yatırım getirdik. En refah, huzurlu millet yapmak için. Gece gündüz daha çok koşturacağız. 12 Eylül sabahı ikinci bayram olacak.” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet