Skip Navigation Links

Belen'de Çocuk Şenliği

Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı.

Belen'de Çocuk Şenliği

Gündem   A+a-

 
 
Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı.
 
Belenli çocukların katılımıyla düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği Simya Kolejinde yapıldı. Çocukların gönüllerince eğlendiği şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Şenlik, çeşitli animasyon ve sihirbazlık gösterilerinin yanı sıra çeşitli yarışmalarda renklendi. Şenliği, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Başkan Yardımcısı Kemal Kara, Simya Koleji Kurucu Selim Baysal, Belediye meclis üyeleri çocuklarla şenliği izledi.
 
Şenlikte çocuklara hitaben yaptığı konuşmada çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının kalplerinde dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesindeki önemine dikkat çeken Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, çocuklara hitaben şöyle konuştu:
 
“Sevgili çocuklarımız, gençlerimizin yüreklerinde taşıdıkları vatan ve millet sevgisi, gözlerindeki yaşama sevinci ve umut ışığı ülkemizin geleceğine olan inancımızı güçlü kılmaktadır. Bu mutlu gün vesilesiyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bizlere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını mirası bırakan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet