Skip Navigation Links

Çocuklar “Bremen Mızıkacıları’nı Çok Sevdi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katkılarıyla hayata geçirilen ve il genelinde ‘Tiyatro izlemeyen çocuk kalmayacak’ parolasıy

Çocuklar “Bremen Mızıkacıları’nı Çok Sevdi

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katkılarıyla hayata geçirilen ve il genelinde ‘Tiyatro izlemeyen çocuk kalmayacak’ parolasıyla hareket eden HBB Şehir Tiyatrosu, geleceğimizin teminatı olan çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.
 
Çocukların hayal dünyalarını geliştirmek ve düşünce kabiliyetlerini arttırmak amacıyla il genelinde çocukları eğlenceli oyunları ile buluşturan HBB Şehir Tiyatrosu, eşsiz çabalarıyla hazırladığı ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk oyununu, 20 Nisan Perşembe günü Çekmece Oyun Salonu’nda Özel Gelişim Rende Anaokulu, Şenköy İlkokulu Anasınıfı ve 125. Yıl Anaokulu’ndan gelen minik tiyatro severlerin beğenisine sundu.
 
EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ OYUN İLE MİNİKLERE HAYVAN SEVGİSİ AŞILANDI
 
Derlemesini ve yönetmenliğini Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarından Süheyla Koçak’ın yaptığı ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk oyununda sahiplerinin artık yaşlandıkları için işe yaramadıkları düşüncesiyle evden kovduğu eşek, horoz, köpek ve kedi yolda tanışıp, bir müzik grubu kurma hayaliyle, Bremen’e doğru yola çıkarlar. Yolculuk esnasında bir eve giren hırsızları korkutup kaçırarak ev sahiplerine yardım eden dostlarımız, tekrar kendilerini işe yarar hissederek, yeni bir yuva edinmesinin sahneye yansıttığı oyun minikler tarafından büyük beğeni ilgi ile izlendi.
 
ŞEHİR TİYATROSU HATAY’IN HER YERİNDE OLMAYA DEVAM EDECEK
 
Sessiz dostlarımızın sokağa terk edilmemesi gerektiğini sahnedeki muhteşem performansıyla gösteren HBB Şehir Tiyatrosu ekibi, minikleri hayvan sevgisi aşılayan oyunla buluşturmanın haklı gururunu yaşadı.Keyifli oyunun ardından minikleri çeşitli hediyelerle buluşturan HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncuları, büyükten küçüğe hitap eden oyunları il genelinde sahnelemeye devam edileceğini belirtildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet